Exclusiv. Pepe și Yasmine au lansat o nouă modă, în Bucegi. Să vedeți ce adorabil e modelul

Exclusiv. Pepe și Yasmine au lansat o nouă modă, în Bucegi. Să vedeți ce adorabil e modelul
Zilele acestea Pepe și Yasmine fac o vacanță de familie, împreună doar cu fiul lor, în Bucegi. L-au dus pe micul Pepe la aer curat de munte, ca să crească și el mare și frumos.

Recent, Pepe și Yasmine și-au inaugurat magazinul de haine de pe Calea Victoriei. Însă din Bucegi, cei doi au lansat o nouă modă, iar modelul e adorabil. În imaginile distribuite de soția sa pe rețelele de socializare, Pepe apare îmbrăcat lejer, casual, în timp ce își plimbă puiul în spate. Obosit de atâta munte după ce a vizitat Sfinxul și Babele, Pepe junior a cam „căzut” la datorie, așa că, pe jumătate adormit, a fost luat în spate de tatăl său, pentur restul plimbării.

Pepe și Yasmine au lansat o nouă modă

Nu știm cine dintre părinți, dar unul a venit cu o idee salvatoare. Ca să își protejeze copilul de razele puternice ale soarelui, l-au dezbrăcat de izmănuțele Moschino, albe, și i-au făcut din pantaloni, fes. Unul cu „urechi”, spre încântarea celui mai mic membru al familiei Pascu.

După cum se vede, Pepe este foarte încântat de faptul că, după două fiice superbe, este și tată de băiat. Pepe junior a venit pe lume acum un an, la începutul lunii iunie.

Pepe și-a dus familia în Bucegi, să vadă Sfinxul și Babele

Practic a fost sincronizare aproape perfectă. Atât Pepe cât și fosta sa soție, Raluca, mama celor două fiice ale artistului, au devenit părinți a treia oară în același timp. Raluca, ce și-a refăcut viața alături de un tânăr om de afaceri arab, are cu acesta o fiică. Cele mai câștigate sunt fiicele lui Pepe care au acum și un frate și o soră.

Pepe junior s-a bucurat de excursiile montane, iar când a obosit, a fost cărat în spate

De foarte multe ori fetele petrec timp alături de tatăl lor și soția sa, cu care au o relație excelentă. În plus, și el au fost cooptate în noul proiect al familiei, cel cu magazinul de pe Calea Victoriei, astfel că și ele au participat la ședințe foto pentru a face reclamă hainelor disponibile în magazin.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre