Exclusiv. Poti s-o scoți pe Gina Pistol din Roșiorii de Vede, dar nu scoți Roșiorii de Vede din Gina. Iata de ce

Exclusiv. Poti s-o scoți pe Gina Pistol din Roșiorii de Vede, dar nu scoți Roșiorii de Vede din Gina. Iata de ce
În cazul ei chiar se poate spune că o poți scoate pe Gina Pistol din Roșiorii de Vede, dar nu poți scoate Roșiorii de Vede din Gina Pistol. Vedeta a lăsat deoparte fasoanele și a trecut pe meniu tradițional și mirositor.

Gina Pistol și Smiley au o superbă relație de dragoste. Binecuvântată și cu o minune de fetiță, Josephine, care luna trecută a împlinit vârsta de un an. Cei doi se iubesc de mai mulți ani, dar și-au oficializat public relația în lockdown, în 2020, când au anunțat pe de o parte că locuiesc împreună, acasă la cântăreț, iar pe de altă parte sarcina simpaticei prezentatoare.

Cele două vedete au o viață frumoasă, plină de întâmplări și situații plăcute. Se răsfață cu excursii exotice și nu numai, ori de câte ori au ocazia. Dar și cu hrană sănătoasă.

Nu poți scoate Roșiorii de Vede din Gina

Zilele acestea însă, Gina Pistol a revenit la origini, din punct de vedere alimentar. Ea și-a făcut un meniu din slănină și usturoi.

Iar când vine vorba de usturoi, a dat gata o căpățână întreagă. „Iubitule… te iubesc!”, i-a scris Gina Pistol lui Smiley într-o postare în care arată cât de mult usturoi a mâncat.

„Tare bună-i slana”, a mărturisit Gina Pistol, care a ținut să explice de unde și pofta nebună de grăsime animală și usturoi. A răcit. Așa că o prietenă i-a făcut pofta și a aprovizionat-o cu o bucată sănătoasă de slănină.

Iubita lui Smiley a reînceput filmările în platoul Chefi la cuțite

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, iar zilele acestea le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei. Ea s-a reîntors la filmări și este într-o formă de zile mari, stare pe care a ținut să o împărtășească cu fanii ei, distribuind imagini din platou pe rețelele de socializare.

Gina Pistol adoră să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, astfel că le-a arătat imagini chiar din platoul de filmare al emisiunii Chefi la cuțite. Ea a apărut într-o ținută corai, scurtă, cu picioarele la vedere, toată numai un zâmbet.

Sursa foto: Instagram