Exclusiv. Romantism de fițe. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma pe capotă

Exclusiv. Romantism de fițe. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma pe capotă
Ultima fiță la Alex Bodi e că iese în oraș cu Bianca. Cel puțin aseară, la ziua prietenului său fotbalist M. Costea, așa a fost . S-au și fotografiat împreună.

Conform proverbului (adaptat), după party și răsplată, dând dovadă de un romantism aparte, dar și de grijă față de starea de bine a companioanei lui, Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma. În Băneasa. Nu de alta, dar orice petrecăreț autentic știe că după o sesiune competentă de clubbing cel mai bine te dregi cu o shaorma. Iar distracția pentru Alex Bodi și Bianca a fost maximă.

Alex Bodi și iubitele lui

Chiar dacă nu mai e cu ultima logodnică, Daria Radionova, și nici cu fosta soție, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu e nici pe departe singur. „Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Recent s-a spus că ar fi căutat-o pe Bianca Drăgușanu. Bodi spune că la mijloc ar fi o serie de acte de reglat. Mutația din cartea de identitate, printre altele.

De ce a mai căutat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Și s-au întâlnit în locurile în care blondina i-a spus că este. „Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a mai spus Alex Bodi la aceeași televiziune.

Distracție cu Bianca finalizată pe capotă

Alex Bodi a petrecut noaptea trecută până în zorii zilei alături de Bianca. Tot o Bianca, dar nu Drăgușanu. O cheamă Bianca Iordache. O brunetă cu forme incitante. Cei doi s-au aflat într-un club de fițe, de ziua lui Mihai Costea, fotbalist cu care Bodi e prieten la cataramă. Și se pare că în viața sa a apărut această nouă Bianca. Afaceristul a stat tot timpul lângă ea și chiar i-a făcut dedicații. Alex și Bianca s-au simțit extraordinar împreună, s-au și fotografiat și au distribuit imaginea pe conturile de socializare.

Bianca cea nouă e clona brunetă a fostei soții. Și a Dariei. Brunetă, tunată, pe conturile de socializare se prezintă ca model pentru bikini și lenjerie, dar și ca model Playboy. Are și oarece tatuaje și e pasionată de fitness.

Cei doi au fost foarte apropiați, iar Alex Bodi a avut grijă să o facă se simtă cel mai bine alături de el. Iar după party, a venit răsplata. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma, în Băneasa. Galant, bărbatul a comandat meniu shaorma „la farfurie”, cu cola alături. Și au mâncat elegant de pe capota Rolls Royce-ului argintiu din dotarea bărbatului. Alături de ei s-au mai aflat și alți prieteni intimi.

Sursa foto: Instagram

Secretele președinților americani au fost dezvăluite. Obama a cerut mai multe femei în Serviciile Secrete