Exclusiv. S-a ales praful de bijuteriile pe care Codin Maticiuc i le-a dat iubitei sale. Femeia recunoaște și cu ce a rămas

Exclusiv. S-a ales praful de bijuteriile pe care Codin Maticiuc i le-a dat iubitei sale. Femeia recunoaște și cu ce a rămas
De la femei i s-a tras apelativul de „crai de Dorobanți” și tot o femeie l-a adus cu picioarele pe pământ. Nu îi poartă încă numele, dar i-a făcut cel mai mare cadou pe care doi oameni și-l pot face. L-a făcut tată. S-a întâmplat însă și altceva între ei.

Codin Maticiuc trăiește o superbă poveste de dragoste alături de mama fetiței sale. În aprilie 2019 Codin Maticiuc a devenit tătic. Iubita lui, care mai are un băiat dintr-o relație anterioară, a adus-o pe lume pe Smaranda, la Miami. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli.  Are 32 de ani și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală, cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.

Tânăra se ține deoparte de lumina reflectoarelor, îi place mai mult așa. Altfel, e amatoare de adrenalină și practică multe sporturi, unele putând fi încadrate către cele extreme. Se antrenează zilnic, în sala de forță, așa cum a mărturisit deseori și iubitul ei. Și mai face ceva.

Ce a făcut iubita lui Codin Maticiuc cu bujuteriile primite de la el

Chiar dacă se păstrează „low profile”, Ana lui Maticiuc e extrem de sinceră. Ei îi place să le spună lucrurilor pe nume. De-a lungul relației cu iubitul său a fost în permanență răsfățată de acesta. Iar bărbatul, ca să își arate greutatea sentimentelor, i-a cumpărat nenumărate bijuterii. Nu s-a uitat la preț.  Ei bine, s-a ales praful de ele. Cum asta? O recunoaște chiar iubita lui. Nu le-a păstrat. „Am pierdut aproape toate bijuteriile pe care mi le-a dăruit vreodată Codin”, a recunoscut Ana Pandeli recent.

Nu mai are giuvaerurile, însă a rămas cu altceva. E ceva, în relația lor, ce Ana păstrează cu sfințenie. Iar asta vorbește despre un talent aparte al lui Codin Maticiuc. „Păstrez cu sfințenie, de mulți ani, zecile de scrisori pe care mi l-a trimis. Pentru că scrie superb”, a mai mărturisit iubita fostului „crai de Dorobanți”. Un motiv în plus să fim curioși să îi vedem controversatul best seller apărut recent despre Nuțu Cămătaru. Postarea iubitei chiar a venit ca o recomandare la carte, având în vedere fotografia pe care a ales-o ca să-și scrie mesajul către public.

Sursa foto: Instagram