Exclusiv. Secretul lui George Burcea a ieșit la iveală. Ce ascunde actorul în spatele zâmbetelor studiate

Exclusiv. Secretul lui George Burcea a ieșit la iveală. Ce ascunde actorul în spatele zâmbetelor studiate
Eliberat din căsnicie, mai îndrăgostit ca oricând, actorul George Burcea se simte ca  în adolescență. Și se poartă ca atare.  În viața lui a apărut și un accesoriu tipic acelei perioade.

Zilele acestea George Burcea și Viviana Sposub continuă să își declare public iubirea. Pun inimioare pe Instagram, se filmează. Așa cum am văzut în „Ferma”, cei doi îndrăgostiți tot repetă schema în care fosta fată de la meteo îi sare în brațe, încolăcindu-i corpul cu picioarele.

De câteva zile, Viviana nu a mai distribuit imagini noi pe rețelele sociale, în schimb George Burcea a avut un week-end plin. El a petrecut timp cu fiicele lui  și ale Andreei Bălan. După cum se vede din imagini, distracția a fost maximă.

George Burcea și-a făcut prima intervenție estetică

Actor cu cota crescută după ce a apărut în show-ul Ferma, unde a și avut norocul să își întâlnească noua mare iubire, George Burcea e foarte atent la cum se prezintă în public. Zâmbește atent în imaginile postate pe rețelele de socializare și are grijă, mereu să țină gura închisă. Ceea ce părea un mic detaliu pe care, credem noi, fostul soț al Andreei Bălan încearcă să îl ascundă. Acesta a ieșit însă la iveală într-un anume context. George Burcea a decis să se înfrumusețeze și a apelat la o intervenție de natură estetică.

Iubitul Vivianei Sposub a intrat pe mâinile unui ortodont, care i-a montat un aparat dentar, pentru a-i alinia dantura.  Recurge și el astfel la o procedură la care a apelat și fosta sa soție, dar cu ani în urmă. Mai exact, cu aproape un deceniu.

Andreea Bălan, care, așa cum s-a plâns fostul ei soț, i-a reproșat faptul că nu câștigă la fel de bine ca ea, a purtat în 2011 un aparat dentar de 5.000 de euro, ca să își îndrepte dantura. Fără să își pună problema banilor, Andreea a optat pentru un aparat invizibil pe dantura superioară, în timp ce pentru mandibulă a avut brackets din saphir transparenți pe partea exterioara a dinților.

Sursa foto: Instagram

Mădălina Ghenea scoate artileria grea. De ce a convocat avocații

Recomandarile noastre