Exclusiv. Secretul lui Mihai Morar. Cum a ajuns să alerge la 5 dimineața

Exclusiv. Secretul lui Mihai Morar. Cum a ajuns să alerge la 5 dimineața
Nu mai e un secret pentru nimeni că Mihai Morar e o persoană matinală. Și nu ne referim doar la emisiunile de radio pentru care e celebru. De o bună bucată de vreme, Mihai Morar și-a impus un program strict. Face în fiecare dimineață același lucru, indiferent că ninge, plouă sau bate vântul.

Poate v-ați întrebat și voi cum a ajuns să alerge la 5 dimineața Mihai Morar. Cunoscutul realizator de emisiuni a suferit fluctuații de greutate în ultimii ani. În 2016, însă, a luat decizia de a încerca o dietă. Apoi s-a orientat spre sport. În 2017 slăbise deja 15 kilograme. Azi, la 39 de ani, poate spune că e dependent de sport. Face zilnic sport, indiferent de vremea de afară, indiferent de locul în care se află. În pandemie a avut și mai mult timp pentru noul său mod de viață. S-a umplut de mușchi.

Cum a ajuns să alerge la 5 dimineața

Transformarea lui Mihai Morar a început acum patru ani. De ziua lui. A recunoscut totul abia acum. Iată cum a ajuns să alerge la 5 dimineața Mihai Morar în parc sau pe unde apucă. A povestit totul în prima sesiune de întrebări pe care le-a acceptat pe Instagram de la fanii săi.

Cum a ajuns să alerge la 5 dimineața

„Primul Q & A pe care-l fac. Așadar întrebați orice, dar responsabil”, a scris Morar pe Instgaram. Așa cum era de așteptat unele dintre întrebări au vizat viața lui sportivă. E un exemplu de urmat. De unde îi vine motivația pentru sport? „Cred că abia după sport vine, cu adevărat, motivația. Descoperi că poți face cu mintea ta atâtea lucruri de care nu te credeai în stare”, a mărturisit vedeta radio.

Fotografia din prima zi de alergare

Mihai Morar include alergarea pe lista de cinci obiceiuri care i-au schimbat viața. Sportul este pe locul al treilea după radio și familie.

Ce l-a determinat pe Mihai Morar să se apuce de alergat? Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. „Luasem pauză la sală și nu mai aveam chef să-mi reînnoiesc abonamentul. Îmi plăcea, dar nu eram tot, acolo. Țin minte că se apropia ziua mea și mi-am promis că îmi fac cadoul ăsta: mă trezesc la  5 AM și alerg. Asta e o poză făcută în dimineața aia”, a dezvăluit Mihai Morar.

O familie fericită care face sport

Mihai Morar este căsătorit cu o învățătoare și au împreună trei fete. Gemenele Mara și Cezara au 12 ani, iar mezina e Roua. Pe Roua, ca să nu se plictisească în timpul restricțiilor pandemice, tăticul o antrenează ca să facă din ea un bun partener de alergare. I-a amenajat prin casă traseu cu „obstacole” pe care micuța de are de cucerit.

Iar pentru momentele când vremea e chiar foarte rea afară, Mihai Morar a investit într-o bandă de alergare, pe care a instalat-o în living.

Cum a ajuns să alerge la 5 dimineața

Dar și gemenele îi sunt partenere de nădejde la alergare în Parcul Herăstrău.

Sursa foto: Instagram

Vedete de la Hollywood care nu au liceul terminat. Tom Cruise și John Travolta, printre ei