Exclusiv. Sheila ne arată burtica cu noua fetiță a lui Bogdan Ionescu – Sida

Exclusiv. Sheila ne arată burtica cu noua fetiță a lui Bogdan Ionescu – Sida
Fostul soț al Elenei Băsescu și-a dus soția în city-break în Franța, ca să celebreze un an de la nunta lor fabuloasă, care a avut loc într-un palat otoman. Tânărul, care a studiat în Franța, știe cele mai romantice și speciale locuri.

Sheila ne arată burtica cu noua fetiță a lui Bogdan Ionescu. Frumoasa viitoare mamă a petrecut clipe magice alături de soțul ei, în Franța. Cei doi au zburat săptămâna trecută la Marsilia, unde au stat mai multe zile și au vizitat locuri pline de istorie și frumusețe. S-au delectat cu croissante, la brasserii, au savurat cine romantice, și au avut parte de distracție în cluburi., dar și de plimbări prelungite.

În timp ce Bogdan, care e un împătimit al sportului, nu a ratat ocazia să iasă la alergat prin portul vechi din Marsilia, frumoasa Sheila a reușit să ne arate burtica într-o fotografie la Palatul Chateaneuf du Pape. Tot pe urmele papilor au fost cei doi îndrăgostiți și în Avignon.

Bogdan Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa

Bogdan și Sheila s-au căsătorit anul trecut  la începutul lunii octombrie. Au făcut căsătoria civilă al București, iar nunta fastuoasă într-un palat otoman, pe malul Bosforului, în Istanbul. Anul acesta, în vară, Bogdan a aflat că va fi tată de fată. El va avea astfel trei copii. Cu fosta soție, Elena Băsescu, are doi copii minunați, pe Traian junior și pe Anais.

El este în relații foarte frumoase cu mama primilor născuți. Și participă la toate evenimentele importante din viața lor. Până să se căsătorească, mergea singur, dar de când e însurat a integrat-o și pe soția sa în activitățile și viața familiei extinse.

Altfel, Bogdan și Sheila își țin viața cât mai privată cu putință. Cei doi știu să se bucure unul de altul și nu doresc să se transforme în subiecte de discuții mondene.