Foarte emoționat de noul său statut, Smiley nu contenește să uimească cu pregătirile pentru viitorul copil. Puiuțul de om e așteptat cu mare nerăbdare și emoție, atât de el cât și de frumoasa mămică. Gina Pistol și iubitul ei Smiley au început deja să cumpere obiecte pentru fiica lor, care va veni pe lume anul viitor. Cei doi sunt foarte entuziasmați mai ales că Ginei, medicii i-au spus în trecut că nu poate face copii.

Andrei Tiberiu Maria (37 de ani), alias Smiley, și-a construit casa în care locuiește acum cu Gina în urmă cu mai bine de 5 ani, chletuind 300.000 de euro. Casa are un spațiu generos pentru creație și relaxare sau întâlniri cu prietenii. Acum totul se reconfigurează, pentru a face loc bebelușului.

Smiley a început să testeze

Gina și Smiley s-au mutat împreună de mai bine de un an. Acum au început să amenajeze camera fiicei lor, Gina achiziționând mici obiecte necesare bebelușilor. În timp ce Gina se uită după cărucior, mobilă și jucării pentru camera copilului, Smiley a început să testeze suzete. Și nu oriunde, ci peste tot, inclusiv pe platoul de filmare al emisiunii „Românii au talent”.

Vedeta a imortalizat momentul: cu suzeta în gură, molfăind din ea. „Am început să testez suzete”, mărturisește Smiley. După ce trage din ea de câteva ori, concluzionează: „e bună”.

Nuntă și botez în aceeași zi?

Surse din preajma cuplului spun că nu e exclus ca Gina și Smiley să facă și nuntă, o dată cu botezul, în speranța că pandemia de coronavirus va trece până atunci și vor putea să facă o petrecere la care să participe toate rudele și prietenii. Dacă planul lor va avea succes, cele două evenimente ar avea loc la sfârșitul verii lui 2021.

Până atunci, Gina pare nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul. „Ma gândesc că uneori vreau să se oprească timpul în loc, să mă bucur cât mai mult perioada asta, dar îmi și doresc mai repede cea mai importantă întâlnire din viața mea: aceea cu copilul meu”, mărturisește Gina Pistol. Și ne dă un pont din descoperirile culinare din această perioadă: Morcovi copți cu zeamă de lămâie deasupra. „Trebuie încercați”, spune diva.

Sursa foto: Instagram

Cum arată Penthouse-ul vândut de Borcea la Miami. A vrut să-l dea de când l-a cumpărat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri