Exclusiv. Smiley a luat o decizie radicală după Paști. E treabă serioasă

Exclusiv. Smiley a luat o decizie radicală după Paști. E treabă serioasă
Nimeni nu se poate îndoi că Smiley și-a luat foarte în serios rolul de tătic. Mai precis de tătic gata să își salveze fetele din orice. A probat din nou cât de implicat este și are planuri clare.

Smiley a luat o decizie radicală după Paști, și e treabă cât se poate de serioasă. Artistul și-a dus fetele la mare, zilele trecute. Micuța Josephine a avut parte de plimbări pe plajă și a făcut aerosoli. A urmat apoi sărbătoarea petrecută „în familia extinsă!”, după cum a dezvăluit artistul. iar ieri, Smiley, Gina și Josephine au avut parte de prima lor aventură. A fost așa de plină de senzații tari încât fetița celor două vedete a făcut ceea ce știe să facă cel mai bine: a izbucnit în plâns.

„După un weekend cu familia extinsă… astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea…”, a dezvăluit Smiley după aventura acută. Cei trei s-au rătăcit un pic pe poteci, dar până la urmă au găsit calea înapoi. Și au admirat ciupercile și vegetația nouă, primăvăratică.

Smiley a luat o decizie radicală după Paști

Se pare că artistul a lăsat-o cam moale cu dieta și antrenamentele de care s-a apucat, cu trainer personal, înainte să i se nască fetița. Dar cum și-a propus să devină un model, a venit timpul pentru o rezoluție. Iată rezoluția lui Smiley după Paști: „Gata cu mâncarea, gata cu dulciurile; prea multă odihnă”, a dezvăluit cântărețul. Marți dimineața și-a convocat antrenorul la o ședință de antrenamente cât se poate de eficientă.

Smiley și-a amenajat în mansarda casei sale o adevărată sală de forță. Rând pe rând aparatele de forță s-au adunat. Astfel că dotările rivalizează acum cu o sală de fitness profesională. Smiley are gantere, greutăți, bancă  fixă și bară pentru a ridica greutăți. Iar antrenorul îi dă indicații precise despre cum să folosească toate acestea.

Sursa foto: Instagram

Ceva se întâmplă la matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”. Ce se aude despre intențiile lui Răzvan Simion

Recomandarile noastre