Exclusiv. Soarele Reghecampf și Prodanca, în 2007, când se iubeau tumultos. Povestea broaștelor de pe burta impresarei

Exclusiv. Soarele Reghecampf și Prodanca, în 2007, când se iubeau tumultos. Povestea broaștelor de pe burta impresarei
O întoarcere în timp este la fel de plină de picanterii ca și ce se întâmplă acum în telenovela divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf.

Despre iubirea tumultoasă dintre Prodanca și Reghe, începută în anul 2006, departe de România, își mai amintesc o mână de jurnaliști care mai activează acum în presă. În acea perioadă, Anamaria Prodan era „de-a noastră”, din media. Și toți o știam căsătorită în America, cu două fetițe, iar soțul ei era un nume important în baschet. Tibi Dumitrescu juca în NBA.

Anamaria Prodan a revenit brusc în țară la începutul anului 2007, spunând că îi era dor de viaț din România , de mamă și de meseria de jurnalist pe care o întrerupsese atunci când s-a măritat cu Tibi și s-au stabilit în America.

În anul 2007, Prodanca – cum i se spunea în breaslă – era prezentatoarea matinalului de la postul de radio Romantica. Și, deodată, jurnaliștii de sport au aflat că Ana s-a despărțit de Tibi Dumitrescu și s-a combinat cu Laurențiu Reghecampf, fotbalist care juca atunci în Germania, la rândul lui însurat și cu un copil.

Știrea a făcut vâlvă atunci în presă, apoi au urmat o serie de articole ca în telenovela de acum.

Povestea broscuțelor de pe burta Anei

Anamaria Prodan a știut întotdeauna să iasă în față cu lucruri excentrice, care să și stârnească interesul public. Pas cu pas și-a construit o imagine care s-o scoată în față.  Aproape se mutase în Germania cu Reghecampf și plănuiau căsătoria în Las Vegas.

Era tot 2007 când a anunțat presa că și-a făcut în Germania al cincilea tatuaj. Tot o broscuță, fiindcă ne dezvăluise deja obsesia ei pentru aceste animăluțe. De data aceasta broasca era încoronată. Și ne-a dezvăluit de ce e fascinată de broscuțe. Deja avea trei tatuate pe abdomen.

Foto: Ultima fotografie postatăde Anamaria Prodan pe Instagram

Anamaria spunea că, în copilărie, i-a placut povestea cu prințul blestemat să se transforme în broască și să rămână așa până când va fi sărutat de o fată. De povestea aceasta l-a legat ea pe Reghecampf.

„Mi-am zis că, dacă eu tot mi-am găsit „prințul”, pe Laurențiu, e cazul să-mi tatuez broscuța-prinț, cu coroana pe cap. Mi l-am tatuat pe spate, deasupra celui pe care îl aveam deja. A fost un cadou pentru iubitul meu. Pentru faptul că a dat pasa de gol în meciul cu Koln, așa cum îmi promisese.  Și că a devenit căpitan la Allemania Aachen”, spunea la acea vreme Prodanca. Era convinsă că în altă viață fusese broască.

Căsătorie în America, cu broscuțele la vedere

Ca și acum, Anamaria Prodan era mândră de tatuajele ei și le arăta sau vorbea despre ele ori de câte ori avea ocazia. Spre exemplu, atunci avea pe umărul drept doar soarele și un cod de bare. Dar de vorbit, vorbea des despre broscuțele ei, convinsă că-i aduc noroc și bogăție. Și în geantă purta o amuletă broască.

Așa cum am spus, făcea planuri de căsătorie cu Reghecampf, în primăvara lui 2007. Spunea colegilor din presă că o să-și cumpere o rochie de prințesă, ca în povești, și va face tot posibilul să i se vadă tatuajele. Și, într-adevăr, așa cum se vede și din fotografia din deschidere, Ana și-a cumpărat o rochie decupată pe mâini și spate, ca să i se vadă tatuajele, mai ale Soarele de pe umăr.

Acasă, la Snagov, cu broasca în curte

În anul 2009, Anamaria Prodan s-a mutat cu familia, de pe plaiuri americane, în România, la Snagov, într-o vilă încăpătoare. A renunțat la radio, la televiziune și deja se lansase în impresariatul din fotbal. Prima echipă la care și-a anunțat prezența, ca președintă, a fost CS Buftea.

Marea familie Reghecampf de la Snagov însemna Ana, Laurențiu, cele două fetițe ale Anei, băiatul lui Reghe, Luca, și micuțul Laurențiu junior – Bebeto, care împlinea un an de viață.

Părinţii chiar i-au pregătit lui prâslea o petrecere în familie. Iar cadoul mai puţin obişnuit, primit de Bebeto de la prietenii de familie, a fost o broască ţestoasă vie în vârstă de peste 100 de ani, cumpărată din Serbia. Toți știau că Anamaria este pasionată de astfel de vietăţi, având în casă păpuşi de pluş şi bibelouri cu ţestoase.