Au trecut fix trei luni de la atacul furibund al Iuliei Albu la adresa Antoniei. La începutul lunii iulie, așa cum Rețete și vedete a scris, vedeta cu găina a sărit pe nepusă masă la beregata nevestei lui Velea, reproșându-i, lung și argumentat, că se face de râs grav.

Iulia Albu avea o problemă cu manichiura Antoniei. Sau cu faptul că aceasta face reclamă unei firme care vinde bijuterii cu diamante? ”Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiura urâtă și cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică.

Sub sloganul “este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclama pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poarta diamante. Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?” – a scris Albu pe pagina sa de Facebook.

La trei luni distanță, Antonia o liniștește pe Iulia Albu: și-a refăcut manichiura. Vedeta  le-a arătat fanilor că a decis să își taie unghiile scurt, și să aibă o manichiură îngrijită, în culori nude.

Tranfromarea radicală prin care trece corpul Antoniei

Dar marea transformare continuă. După ce, în vară, vedeta le-a dat încredere femeilor imperfecte, etalându-și vergeturile cu care s-a ales în urma nașterii celor trei copii, acum tinde să își „reconfigureze” trupul de sirenă.

Ea a detaliat, la Story, pe Instagram, cu câteva imagini edificatoare, transformarea prin care îi trece trupul. „Work în progress”, a scris Antonia, care s-a oglindit în lenjerie intimă, pentru a arăta cât de bine a reușit să își contureze fiecare mușchi al corpului. Vedeta arată de parcă s-ar pregăti pentru un concurs „miss fitness” și poate face invidioase pe toți îngerașii Victoria*s Secrets.

Amintim că la mijlocul lunii august, Antonia, mamă a trei copii, aflată în vacanță pe litoral, a înnebunit internetul cu o fotografie în care nu voia decât să își expună defectele, într-un manifest de sprijin față de alte femei care se confruntă cu aceeași problemă. Artista a recunoscut mereu că nu este perfectă, imaginea în discuție arată cât de sinceră e. Antonia își prezintă vergeturile de pe corp, apărute în urma sarcinilor, și le invită și pe alte femei să își asume astfel de semne de „frumusețe”.

Sursa foto: Instagram

John Legend este în lacrimi! Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, dar au pierdut lupta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri