Exclusiv. Tavi Colen pune la punct lucrurile în cazul trupei Talisman și a divorțului lui Alin Oprea

Exclusiv. Tavi Colen pune la punct lucrurile în cazul trupei Talisman și a divorțului lui Alin Oprea
Scânteile care sar din divorţul cu scandal dintre Alin Oprea, blondul cu chitara, fostul component al trupei „Talisman” şi soţia sa, Larisa, sunt departe de a se fi stins. Dimpotrivă, pe zi ce trece, scandalul parcă se amplifică. Din păcate, în el au fost implicaţi şi copiii celor doi.

Alin Oprea spune că nu a mai fost lăsat, în mai multe rânduri, să intre în propria-i casă. Că atunci când s-a dus, conform unei înţelegeri cu fiul său, a fost aşteptat de soţie, flancată şi de nişte indivizi musculoşi, despre care Oprea spune că aveau înfăţişare de interlopi. Aşa că a fost nevoit să cheme poliţia. Acum nu mai vrea să se mute în acea casă. Dar vrea să-şi recupereze sculele de cântat şi celebra chitară. Adică instrumentele cu care îşi câştigă pâinea.

O lovitură grea a primit artistul zilele trecute, atunci când fiica sa şi-a serbat majoratul. Pe tatăl ei nu numai că nu l-a invitat, dar nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

Alin a aflat de la DNA că soția îl înșeală

Dar cea mai uimitoare mărturisire a făcut-o Alin Oprea în cadrul emisiunii „XNS” a lui Dan Capatos de la Antena 1. Muzicianul a mărturisit că problemele între el şi, încă, soţia lui, sunt mai vechi. Acum doar a izbucnit vulcanul.

Larisa îl înşela pe Alin încă de acum 10 ani. A aflat asta cu uimire, într-o împrejurare stranie. Larisa şi Alin aveau o firmă. Care a intrat în atenţia DNA. În baza unui mandat, telefoanele celor doi, precum şi cele ale firmei, au fost ascultate mai bine de cinci ani de zile. Până la urmă dosarul a fost închis. Nu a existat nici un element că cei doi ar comite infracţiuni. Conform legii, cei ascultaţi au fost invitaţi la sediul DNA pentru a li se aduce la cunoştinţă acest fapt precum să şi participe la distrugerea înregistrărilor. În acele înregistrări însă, Alin a auzit-o pe soţia lui cum vorbea cu amantul. Asta se întâmpla în urmă cu 10 ani. „Au mai fost şi alţii după aceea, aşa cum reiese din înregistrări. Am înţeles că nu mai putem continua. În urmă cu un an şi jumătate, mi-am găsit şi eu pe cineva. O fată pe care o iubesc enorm. Dar eu nu am fost făţarnic. I-am spus Larisei imediat că am pe cineva”, a declarat Alin Oprea în cadrul aceleiaşi emisiuni de la Antena 1.

Al doilea Talisman, despre chiloții spălați de Larisa Oprea și posibila reunire a trupei

Tavi Colen, fostul coleg de trupă a lui Alin Oprea, nu vrea să comenteze divorţul: „Este problema lor. Este treaba lor. Sunt foarte mulţi ani de când nu am mai vorbit cu ei”.

Totuşi, aducerile aminte, nostalgia după vremurile când „Talisman” era în topuri şi una dintre cele mai iubite trupe din România, l-au făcut până la urmă să mărturisească în exclusivitate pentru Rețete și Vedete:

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp