Exclusiv. Unde a dus-o partenerul lui Mr. Pink, în ultima noapte la Paris, pe Ramona Gabor. A anunțat ce urmează

Exclusiv. Unde a dus-o partenerul lui Mr. Pink, în ultima noapte la Paris, pe Ramona Gabor. A anunțat ce urmează
Sora Monicăi Gabor s-a conectat foarte bine cu cumnatul ei, dar și cu partenerii de afaceri ai acestuia. Femeie cu spirit practic și pragmatism, Ramona Gabor știe cum să își folosească atuuruile.

Dacă săptămâna trecută a zburat din Dubai în Italia, ca să mănânce supă cu omizi în compania selectă a iubitului surorii sale și a partenerilor acestuia, ulterior a plecat cu unul din ei în turneu prin Europa.

Ramona Gabor a plecat cu partenerul lui Mr. Pink în Franța

Partenerul lui Mr. Pink, cunoscutul om de afaceri de origine indiana Sheeraz Hasan, se recomanda ca fiind mare investitor în crypto și unul dintre cei mai tari PR-i de la Hollywood. El s-a ocupat de lansarea în spațiul public a mai multor vedete, printre care Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez și așa mai departe.

Născut la Londra, bărbatul de 47 de ani e musulman și a scris inclusiv o carte: Sheeraz: The Muslim American Dream. De Ziua Îndrăgostiților și în zilele ce au urmat, el s-a aflat în Franța, alături de Ramona Gabor.

PR-ul marilor vedete a plimbat-o pe Ramona Gabor în cele mai secrete locuri

Sora Monicăi Gabor a dezvăluit, la InstaStory, aventuri din excursia ei în Franța.  Ea le-a arătat fanilor locurile minunate în care a ajuns și cramele cu vinuri exagerat de scumpe unde a dus-o partenerul lui Mr. Pink, Sheeraz.

După ce au vizitat localități din zona rurală a Franței, ultima noapte a Ramonei Gabor a fost la Paris. Chiar dacă tânăra nu a oferit prea multe detalii despre ce a făcut acolo, partenerul cumnatului ei, Sheeraz Hasan, a filmat-o. Totul se întâmplă la subsolul unui restaurant exclusivist din Paris, local care deține unele dintre cele mai scumpe vinuri din Franța. Imaginile sunt impresionante.

Atent la însoțitoarea sa, PR-ul vedetelor o întreabă dacă îi este dor de Dubai.

La câteva ore distanță, Ramona Gabor s-a aflat la bordul unui avion care a dus-o de la Paris la Dubai, în condiții exclusiviste. Ea a dezvăluit condițiile zborului în care a fost răsfățată ca o vedetă ce este. Dar plecarea din Franța nu a însemnat despărțirea de Sheeraz! Acesta va reveni în Dubai în luna martie, pentru un eveniment.

Recomandarile noastre