Exclusiv. Unde a plecat Lidia Buble după ce a aflat că va fi judecată. Primele reacții după veste

Exclusiv. Unde a plecat Lidia Buble după ce a aflat că va fi judecată. Primele reacții după veste
O veste a căzut ca un trăsnet peste Lidia Buble, luni seară. Faptul că a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de dare de emită, a devenit public. Întreaga Românie, și nu numai, a aflat că blondina a mituit doi polițiști.

Informațiile privind procesul Lidiei Buble într-un dosar instrumentat de DIICOT au devenit publice luni. Vestea a găsit-o pe Lidia în sânul familiei. Anticipând, probabil, cele ce urmau să se întâmple, inevitabil, cântăreața a plecat la Deva, pentru a fi alături de familia ei.

Lidia nu a vrut să sufle în etilotest, deși era la volan

Incidentul în urma căruia Lidia Buble ajunge acum în fața instanței, a avut loc la începutul acestui an, în perioada stării de urgență. Într-o seară, în timp ce se întorcea acasă la volanul mașinii, povestind, la telefon, pe speaker, cu un prieten. A fost oprită de polițiștii care au vrut să o testeze cu aparatul etilotest. La sfatul prietenului de la telefon, blondina le-a oferit bani, sumă care a și fost încasata de cei doi agenți de la Rutieră, după o „excursie” la Lidia acasă, deoarece vedeta nu avea bani cash asupra ei.

Cele sfinte îi dau putere

În momentele de cumpănă ale vieții ei, Lidia se refugiază în sânul familiei. Blondina a plecat la Hunedoara, acasă la părinții ei. Și-a revăzut surorile și pe Bubli, cățelul ei drag. Acesta, cum nu o mai vede așa des ca înainte, a început să se înstrăineze, așa că „mamițica” i-a promis geantă Prada și hăinuță de la Dior, ca să îl îmbuneze.

Lidia a postat din nou citate din Biblie, semn că atunci când este acasă se apropie de cele sfinte mai tare. La fel a făcut, deschizând cartea Sfântă și fotografiind un citat, și atunci când s-a aflat despre problemele ei cu legea, în urmă cu două săptămâni. Lidia Buble a citit Psalmul 143, un psalm al lui David:

„Doamne, ascultă-mi rugăciunea!
Pleacă-Ţi urechea la ruga mea!
În credincioşia şi dreptatea Ta,
răspunde-mi!
2 Nu intra la judecată cu robul Tău,
căci nici un om viu nu-şi poate apăra dreptatea înaintea Ta!

3 Duşmanul mă prigoneşte,
mă zdrobeşte de pământ,
mă face să locuiesc în întunecimi
asemenea celor morţi demult.
4 Duhul îmi este sleit;
inima îmi este tulburată înăuntrul meu (…)”

Sursa foto: Instagram