Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață

Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață
Victor Slav are planuri mărețe pentru 2021 și de aceea a și scos la înaintare o fotografia care i-a dat pe spate pe fani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se înnoiește în toate cele.

Victor Slav a decis să își schimbe radical viața  la șase ani de la divorțul de Bianca Drăgușanu. Acesta își va deschide o cafenea. Deja amenajările sunt aproape gata, iar localul arată cât se poate de drăguț. Practic așteaptă să treacă restricțiile impuse de pandemia de COVID-a9, pentru a primi clienții. S-a lăudat cu noua afacere, pe care o are cu un prieten, exact în perioada în care fosta sa soție era bătută crunt de Alex Bodi.

Dar asta nu e singura noutate din viața lui Victor Slav. Vedeta TV încearcă să mai prindă un contract „pe sticlă”, iar cum vizibilitatea  contează foarte mult a făcut un mare pas. El și-a afișat noua iubită. Ghiciți cu cine seamănă! El a arătat-o fanilor, pentru prima dată, pe domnișoara care i-a furat inima. Cei doi au petrecut împreună Revelionul, așa cum le stă bine unor îndrăgostiți.

Fosta soție a lui Victor Slav i-a făcut copil după divorț

Victor Slav și Bianca Drăguşanu au avut parte de o idilă fierbinte pe platourile de filmare în anul 2012, iar un an mai târziu, în 2013, s-au căsătorit. Nuntă cu mult fast și vedete, organizată de Pro Tv, unde cei doi lucrau la vremea respectivă. Totuși, relația lor nu a mers. Neînțelegerile au dus la un divorț pronunțat peste doar un an, în 2014. La fel cum a făcut și în cazul mariajului cu Alex Bodi, după divorț, Bianca Drăgușanu a revenit la sentimente mai bune față de fostul soț.

Ea a reluat relația cu Victor Slav și, în scurt timp, în același an 2014, Bianca a anunțat că e însărcinată. Ea și  Victor Slav sunt părinții unei fetițe adorabile, Natalia Sofia Slav.

Aceasta are patru ani, locuiește cu mama, dar petrece mult timp și cu tatăl ei. Deseori e îngrijită și de bunica maternă.

Ella de la „Puterea Dragostei” și-a crescut cota prin intermediul iubitei lui Slav

Prin toamnă se zvonea că Victor Slav ar avea o relație cu Ella de la „Puterea Dragostei”. Nimic mai neadevărat. Dar știrile au curs, iar tânăra a beneficiat de pe urma publicității. Până la urmă, bruneta și-a făcut reclamă și și-a crescut cota pe spatele iubitei lui Slav care, coincidență, se numește tot Ela.

Diferența dintre cele două e majoră. Una e brunetă, alta e blondă. Momentan numele complet al iubitei lui Slav nu a fost făcut public, dar se vehiculează că se numește tot Ela și că ar fi hostesă la un local de pe malul Dâmboviței.

Cum arată noua iubită a lui Victor Slav

La șase ani de la divorț, Victor Slav se afișează cu noua sa iubită. O blondină frumoasă cu un bust generos și talie subțire. Pentru noaptea dintre ani cei doi au pozat în „Bonnie și Clyde” după cum a scris Slav pe Instagram. Drept urmare, iubita lui a purtat haine negre, cercei supradimensionați și machiaj în coadă de pisică.

Așa cum au remarcat și internauții, noua iubită a lui Slav seamănă destul de mult cu Bianca Drăgușanu. Până la urmă, e vorba de noul trend în materie de frumusețe feminină. Noua fotografie cu noua lui iubită a strâns peste 20.000 de aprecieri.

Sursa foto: Instagram

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Recomandarile noastre