Exclusiv. Yasmine o lasă mai moale cu iubirea pentru Pepe. Prioritățile ei s-au schimbat

Exclusiv. Yasmine o lasă mai moale cu iubirea pentru Pepe. Prioritățile ei s-au schimbat
Pepe va deveni în foarte scurt timp tată, pentru a treia oară. După cele două fetițe pe care i le-a făcut cea de a doua fostă nevastă, acum va avea un băiețel, de la noua sa iubită.

Invitat recent la Radio Impus, Pepe a dat primele detalii despre botezul fiului său și al iubitei sale, tânăra Yasmine Ody. Celebrul cântăreț spune că are deja totul pregătit până la ultimul detaliu. „Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat. (…)

Botezul va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, s-a destăinuit vedeta. „Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a mai spus acesta.

Raluca Pastramă, mamă de fete

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, urmează și ea să îi aducă pe lume, iubitului ei, Ibrahim, un copil. Va fi tot o fetiță. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți.

Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre”, a declarat mama fetițelor lui Pepe, pentru Cancan. Recent, ea a și anunțat, într-o petrecere, că urmează să fie pentru a treia oară mamă de fată.

Yasmine se pregătește să nu îl mai iubească pe Pepe

Pepe e în al nouălea cer așteptând să îi vină pe lume urmașul, în timp ce tânăra lui iubită se pregătește să nu îl mai iubească pe artist. Realitatea, pe care și-a asumat-o, a făcut-o publică pe rețelele sociale. E lucru dovedit, mama e prima dragoste a oricărui fiu, dar fiul, și mai ales primul născut, e ultima mare dragoste a unei femei.

De profesie make-up artist, Yasmine Ody a început relația cu Pepe la numai câteva luni după ce acesta a anunțat separarea de soția sa. Ea are o relație superbă și cu fetițele lui Pepe și ale Ralucăi Pastramă, astfel că deja au fost în mai multe vacanțe sau excursii împreună.

Sursa foto / video: Instagram