Exclusiv. Ziaristul Alex Bodi a schimbat patronul de presă. Cum își savurează zilele de vacanță

Exclusiv. Ziaristul Alex Bodi a schimbat patronul de presă. Cum își savurează zilele de vacanță
De câteva săptămâni omul de afaceri plin de mușchi și tatuaje a scăpat de arestul la domiciliu, măsură care l-a ținut aproape de casă luni de zile. Acum se bucură de vacanță.

Alex Bodi își savurează zilele de libertate. El a plecat tocmai pe Coasta de azur, la Monaco. În urmă cu exact un an, o ducea acolo pe Bianca Drăgușanu, fosta lui soție. Acum în timp ce se bălăcește într-o piscină infinity suspendată, îi aruncă blondinei săgeți otrăvite.

„Same place, same attitude like one year ago…just less people and bigger goals!” (trad. – Același loc, aceeași atitudine ca anul trecut, însă mai puțini oameni și mai multe țeluri!), este mesajul scris de Alex Bodi în dreptul imaginilor postate pe Instagram. El se află în Villefranche-sur-Mer și, ca un făcut, nu e însoțit de nicio domnișoară. Sau, cel puțin, de niciuna pe care să intenționeze să o arate public.

Cum își savurează zilele de vacanță

Bodi a plecat pe Costa de Azur de o săptămână. Și tot de atunci lansează mesaje subliminale. Alături de o poză în care își bronzează- trupul pentru care trage intens la sala de forță, a scris: „Pentru a prinde curaj, hienele nu fac niciodată nimic singure, trebuie să se alieze! Dar, un leu e mereu singur și nu va ține niciodată cont de smiorcăieli”.

Când nu e la plajă, Alex Bodi își cumpără încălțăminte de lux. Iar seara, elegant, îmbrăcat mai ales în alb, ia la rând cluburile. „Sa nu uiți niciodată cine ești tu și cine sunt alții!!! sa-ti faci griji unde vrei sa ajungi, nu unde isi doresc “alții”!! Lumea te iubește și te bârfește cu aceeași limbă!”, mai le scrie Bodi fanilor săi.

Ziaristul Alex Bodi a schimbat patronul de presă

În vacanță el s-a întâlnit și cu partenerul său de afaceri,  Josip Heit, pe care-l consideră „frate pe viață”. Acesta a devenit în luna mai mogul media în Germania după ce a cumpărat Berliner Tageszeitung, Deutsche Tageszeitung și Berliner Tageblatt, publicații puternice și de tradiție.

Vă amintim că Rețete și vedete a scris despre faptul că Alex Bodi avea un contract de ziarist, în Germania. Informația a ieșit la iveală în contextul dosarului de proxenetism și trafic de persoane în care este  cercetat. Informația s-a aflat anul trecut.

Contractul lui Alex Bodi este încheiat în data de 20 martie 2020, când acesta a devenit angajatul, pe perioadă nelimitată, a ziarului „Berliner Tageblatt – Berliner Tageszeitung – Deutsche Tageszeitung” din Germania, cu sediul în strada Axel Springer 67-68,10959 Berlin- Republica Federală Germania. Nu știm dacă a scris în viața lui vreun articol, dar contract ca jurnalist are.

Sursa foto: Instagram

Shaggy a rupt Internetul cu ”Banana” lui Harry Belafonte

Recomandarile noastre