Familia Clejanilor, din nou în probleme. Sănătatea îi joacă feste Vioricăi. Ce se întâmplă cu artista

Familia Clejanilor, din nou în probleme. Sănătatea îi joacă feste Vioricăi. Ce se întâmplă cu artista
Clejanii nu au liniște deloc. După beleaua cu Fulgy și Margherita, acum suferă Viorica. Iată ce a pățit.

Viorica și Ioniță de la Clejani fac cu greu față problemelor care par să nu se mai termine.

Familia Clejanilor, din nou în probleme. Sănătatea îi joacă feste Vioricăi. Ce se întâmplă cu artista

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a ținut tot felul de cure de slăbire, iar acest lucru i-a dat sănătatea peste cap. Recent, artista și Ioniță au fost surprinși de paparazzi Click când ieșeau dintr-o clinică privată, unde celebra cântăreață și-a făcut mai multe analize medicale. Se pare că situația nu e deloc roz, pentru că Viorica citea cuiva analizele și părea că e extrem de îngrijorată.

I s-a deteriorat sănătatea

Problemele Vioricăi au început de când a urmat diete drastice și s-a înfometat și acum s-a trezit că o doare ficatul. „Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud. Mă cam doare ficatul.

Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune tv.

„Oglinda cred că se sperie de mine”

Artista spune că a slăbit mult, dar va trebuie să mai dea jos încă 10-15 kilograme, pentru că așa i-a recomandat medicul. Asta pentru că are de gând să facă o intervenție estetică pentru a scăpa de gușă. „Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea. Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă este nemulțumit.

Deci cu oglinda sunt certată pe undeva, nu știu cum e la ea. Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc. Ador mâncarea, am zis, când m-oi duce, să mor sătulă!”, a povestit Viorica de la Clejani, la Antena Stars.