Familia lui Kate Middleton se mărește. Amănunte despre vestea cea fericită

Familia lui Kate Middleton se mărește. Amănunte despre vestea cea fericită
Pippa Middleton a fost fotografiată în vestul Londrei, în timp ce a ieșit să ia o gură de aer. Informatiile despre ea sunt că ar fi însărcinată cu cel de al doilea copil pe care-l va avea cu soțul ei, James Matthews.

Familia lui Kate Middleton se mărește, sora mai mică a lui Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, a fost văzută plimbându-se în Chelsea înfășurată într-o haina confortabilă, verde militar,  în timp ce se bucura de ultimele raze de soare înainte de weekendul foarte friguros.

Împărtășind zâmbete cu trecătorii și arătând relaxată, a fost a treia oară când Pippa a fost văzută de când s-a aflat că este „însărcinată cu al doilea copil”.

Ținuta Pippei a fost o geacă militară cu guler de blană artificial de la Fay, din sezonul trecut.  A purtat-o cu blugi și o pereche imaculată încălțări sport de la Jimmy Choo. Singurul accesoriu la această ținută a fost o pereche de ochelari pe care i-a ținut mai tot timpul în mână.

Familia lui Kate Middleton se mărește

O sursă apropiată familiei Middleton a declarat pentru Daily Mail: „Pippa și James sunt încântați, este o veste fantastică pe fondul unui an dificil. Întreaga familie este încântată”.  Cuplul a refuzat să facă orice fel de comentariu.

Noul bebeluș va fi vărul prințului George, al prințesa Charlotte și al prințul Louis. Pe lângă un trio de veri regali de la mătușa lor Kate, noul bebeluș Middleton-Matthews va avea și veri de partea tatălui lor.  Theodore Frederick Michael, doi ani, și Gigi Margaux Matthews, de cinci luni, sunt copiii antreprenorului Spencer Matthews și ai soției sale, modelul irlandez Vogue Williams.

Cum l-a crescut Pippa Middleton pe primul copil

Familia Matthews deține în stațiunea Eden Rock, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din regiune îndrăgite de multe celebrități.

Pippa a ieșit în evidență puternic la nunta surorii sale, Kate cu Prințul William. O lume întreagă i-au admirat frumusețea și ținuta, iar toate publicațiile i-au pus fotografia pe copertă sau în prim-planul grupajului de fotografii de la marele eveniment.

Pippa și James s-au căsătorit  în 2017 la Biserica Sf. Mark din Englefield, pe moșia fostului deputat conservator Richard Benyon. În 2018, Pippa l-a născut pe  Arthur în aripa Lindo din Spitalul Sf. Maria, același loc în care sora sa Kate i-a născut pe toți cei trei copii ai ei.

„Acum, când Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să fac activități mai variate cu el, a spus ea în septembrie 2019. Aveam nevoie să găsesc ceva mai mult decât plimbări în parc cu căruciorul.  Sala noastră de gimnastică locală pentru bebeluși a fost cea mai bună variantă. Este un spațiu mare plin de oferte distractive, obiecte moi, covorașe de joc, scări, mingi, leagăne, mini-trambuline și multe altele, pentru a stimula și a angaja fizic bebelușii și copiii mici”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Gary Glitter, cândva un mare star al muzicii pop, a ajuns în închisoarea pedofililor