Familia Simonei Halep a făcut un pas uriaș. Nimeni nu se aștepta la asta când sportiva e în plin proces

Familia Simonei Halep a făcut un pas uriaș. Nimeni nu se aștepta la asta când sportiva e în plin proces
Simon Halep și-a angajat cei mai buni avocați pentru a scăpa de procesul care-i macină sufletul. Vedeta trebuie să demonstreze întregii lumi că nu s-a dopat niciodată.

Bucurie pentru familia Simonei Halep, care a dat o lovitură importantă pe piața imobiliară.

Familia Simonei Halep a făcut un pas uriaș. Nimeni nu se aștepta la asta când sportiva e în plin proces

Recent, firma Duo T-H Impex SRL pe care o are Stere Halep, tatăl Simonei și Cherața Halep, a cumpărat un teren de mare valoare în orașul Murfatlar. Familia Simonei a participat la licitație și a oferit cel mai mare preț, intrând astfel în posesia terenului de 1770 mp.

Sursele spun că acesta a fost achiziționat pentru suma de 95.200 de lei cu TVA. De asemenea, aceeași firmă, a mai concesionat în anul 2011, pentru o perioadă de 49 de ani, un alt teren în suprafaţă de 4.373,56 mp, în oraşul Murfatlar, unde, potrivit informațiilor oferite de Ziuaconstanta, urmează să fie construită o parcare auto, plus activități conexe.

Ce avere a strâns Simona

Se estimează că până acum Simona ar fi strâns 47 de milioane de dolari, fiind pe locul cinci în topul celor mai bogate femei din România. Simona nu a investit doar în terenuri alături de membrii familiei, ci și-a deschis un complex turistic pe litoral, în Mamaia Nord, dar și un hotel la Năvodari și altul la Brașov. În plus, sportiva mai are și o pensiune în Poiana Brașov.

Antrenorul i-a oferit tot ajutorul

Antrenorul Simonei Halep a explicat cât de mult o susține pe sportiva noastră și o va ajuta să-și găsească dreptatea. „(…) În cei aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie. (…) Sunt recunoscător că atât de mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc personal de mai mulţi ani, au vorbit.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au reacţionat într-un moment atât de important pentru Simona. Cuvintele lor transmit un mesaj atât de puternic. Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, săptămâna trecută, am ales să îmi păstrez, relativ, tăcerea. Prioritatea mea a fost să îmi pun energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia.

„Este total împotriva oricărei forme de dopaj”

Din moment ce o ştiu atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că este un model de integritate. Este total împotriva oricărei forme de dopaj şi ştiu că niciodată nu i-a trecut prin cap să ia vreo substanţă interzisă. Am 100% încredere în ea! Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul. Patrick Mouratoglou”, a scris antrenorul Simonei Halep pe contul său de Instagram.