Fapte ciudate, rămase în istorie. Marilyn Monroe avea un coeficient intelectual mai mare decât Albert Einstein

Fapte ciudate, rămase în istorie. Marilyn Monroe avea un coeficient intelectual mai mare decât Albert Einstein
Există multe lucruri uimitoare în această lume, cum ar fi curcubeele care pot apărea noaptea, coioții care pot fi prieteni cu bursuci și escroci care sunt înșelați. Cu alte cuvinte, natura, oamenii și animalele ne pot uimi întotdeauna.

Fapte ciudate. Marilyn Monroe avea un coeficient intelectual mai mare decât Albert Einstein. O compilație de fapte interesante despre lumea noastră și despre viața locuitorilor săi.

Masculii urangutan pot fi atrași de femeile cu părul roșu

Urangutanii au o trăsătură amuzantă: bărbații manifestă uneori o atracție nu numai față de femelele urangutan, ci și față de femeile cu părul roșu. De exemplu, urangutanul Hsing Hsing dintr-o grădină zoologică australiană a furat odată o fotografie cu Nicole Kidman dintr-o revistă și a adus-o acasă. Se pare că i-a plăcut foarte mult.

Escrocii care au fost înșelați

Au vândut un tablou fals cu 1,7 milioane de dolari au fost plătiți cu facturi contrafăcute. Dacă ar exista o competiție pentru cel mai nefericit cuplu de fraudatori din istorie, acești doi bărbați din Spania l-ar câștiga. În 2003, au aranjat să vândă o pictură falsă de Goya. Dar, de fapt, a fost pictată de un artist spaniol pe nume Antonio María Esquivel.

Cumpărătorul, „un șeic arab bogat” lucra cu un intermediar care le-a cerut vânzătorilor un comision de 300.000 de dolari. Este ciudat, dar fraudatorii nu au suspectat nimic. Au împrumutat acești bani de la o persoană pe care o cunoșteau și au mers să facă tranzacția.

Inițial, bărbații urmau să vândă tabloul cu 4 milioane de CHF, dar au ajuns doar cu 1,7 milioane de CHF (adică aproximativ 1,7 milioane de dolari). Problema era că banii erau falși. La fel ca tabloul. Bărbații au fost arestați când au încercat să depună banii pe un cont bancar. Intermediarul nu a fost găsit niciodată.

Episodul din desene animate care a fost interzis

În Australia, un episod din Peppa Pig a fost interzis pentru că îi învăța pe copii să nu se sperie de păianjeni. Un episod destul de inofensiv al acestui spectacol pentru copii a fost interzis în Australia după ce mulți părinți s-au plâns că le-a dezinformat copiii spunându-le că nu este nimic înfricoșător în privința păianjenilor. 

Ideea este că, în Australia, există păianjeni care sunt mult mai periculoși și mai mortali decât cei pe care oamenii îi văd în Europa și America. Ar trebui să fii foarte atent cu ei.

Marilyn Monroe avea un coeficient intelectual mai mare decât Albert Einstein

Fapte ciudate. Există informații care arată că Marilyn Monroe avea un IQ de 163-168, în timp ce Albert Einstein avea 160. Desigur, nu există nicio modalitate de a demonstra sau verifica acest fapt acum, dar se știe că ea a fost într-adevăr o femeie inteligentă. 

A citit mult și a avut interese largi. Un alt fapt amuzant este că Albert Einstein i-a dat odată propria sa poză cu autograf, care a fost cu adevărat importantă pentru ea.

Povestea unui geniu chinuit. Toulouse-Lautrec, artă și cabaret la Moulin Rouge