Femeile din viața lui Ștefan Bănică. Cine e cea mai insistentă. Exclusiv

Femeile din viața lui Ștefan Bănică. Cine e cea mai insistentă. Exclusiv
Femeile din viața lui Ștefan Bănică au fost numeroase. Artistul de 52 de ani are la activ două căsnicii eșuate, prima cu Mihaela Rădulescu și o a doua cu Andreea Marin. A avut numai relații tumultoase, care s-au lăsat cu scandal, după cum a relatat presa de fiecare dată. Dar lucrurile nu se opresc aici. Cine e femeia super-îndrăgostită de Bănică și ce îi face zilnic, veți citi în cele ce urmează.

Printre femeile lui Ștefan Bănică s-a numărat și Cristina Țopescu, pe care, conform declarațiilor făcute public la o televiziune, acesta ar fi bătut-o. Prezentatoarea a și relatat unul din episoadele violente, căci au fost mai multe: „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie.

Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”.

Paradoxal, Mihaela Rădulescu, prima nevastă a artistului susține cu totul și cu totul altceva: „Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume”.


Ghislaine Maxwell și-a pregătit așii în mânecă: are cele mai compomițătoare fotografii de la orgiile cu minore

Cum arată vacanța unei prințese: Imagini din paradisul bogaților


Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin în anul 2006, iar peste șapte ani au divorțat, cei doi având o fiică din această relație. După divorț, Bănică  a vrut o femeie mai tânără și s-a cuplat cu cântăreața Lavinia Pârva, care a devenit soția sa. Nu a trecut neobservată asemănarea izbitoare cu „zâna surprizelor”.

Cea mai fidelă femeie a lui Bănică, îl venerează obsesiv

Dincolo de neveste și iubite, Bănică are o cohortă de fane care îi urmăresc fiecare mișcare și fiecare postare. Are 141.000 de urmăritori pe Instagram, în  mare parte public feminin. Una din fane e de-a dreptul îndrăgostită de el. Practic nu există postare a artistului la care să nu intervină cu vorbe dulci și declarații mai mult sau mai puțin evidente.

Niculina Gabriela Weber este o pensionară de 64 de ani din Sibiu, care trăiește în Germania, în Ludwigshafen am Rhein și care îl adoră pe Bănică. Distribuie postările lui, și le pune la story, și îi lasă mesaje lungi, cu pupici și inimioare.

„Bună dragă Ștefan! Ce loc mininat în mijlocul naturii ți-ai găsit pentru a te lăsa fotografiat minunatule! Ești atât de minunat, superb și frumos și în această poză ca dealtfel în toate pozele tale dragă Ștefan! Îți doresc din toată inima și din tot sufletul să ai o zi de joi minunată, frumoasă și superbă așa ca tine și sufletul tău alături de scumpa ta familie dragule!

Ești un multitalent și ești un artist de mare valoare al României cu care țara mea natală România ar trebui să fie mândră că are așa un artist de mare valoare ce se numește Ștefan Bănica jr.! Esti un bărbat deosebit și desăvârșit Ștefan! Cu multa iubire, dragoste și sinceră simpatie pentru tine te îmbrățișeaza marea și credincioasa ta fană din Germania – Ludwigshafen am Rhein!

P.S. : Te rog atât de mult ai grija de tine și scumpa ta familie dragul meu Ștefan! ❤❤🌹🍀😘😘😘😘💋💋💋💋”, este cel mai recent mesaj pe care i l-a lăsat. Și în alte comentarii i se adreseză la fel: „Ești minunat, superb și frumos și în această poză dragă Ștefan!”.

Femeia recunoaște în altă postare cum a început totul: „am început să te îndrăgesc atât de mult încât ai devenit într-un timp atât de scurt artistul și actorul de mare valoare al inimii mele și al sufletului meu”. „Doamne ce minunat, frumos și superb ești și în această poza ca dealtfel în toate pozele tale dragă Ștefan!”, continuă femeia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre