Fetelor, atenție mare! Dacă vă alegeți un soț cu una din aceste meserii, riscați să divorțați

Fetelor, atenție mare! Dacă vă alegeți un soț cu una din aceste meserii, riscați să divorțați
Există o mulțime de motive pentru care cuplurile se despart. Dar profesia partenerului ar putea avea mai multă legătură decât crezi.

O avocată specializată în divorțuri a intrat recent pe TikTok pentru a împărtăși locurile de muncă pe care le vede mereu și mereu în despărțirile acide în care intervine.

„Dacă ești căsătorită cu cineva care are una dintre aceste profesii, nu înseamnă că ești sortită eșecului”, a împărtășit ea. „Ceea ce am observat însă, este că aceste profesii tind să fie mai narcisiste și mai controlatoare. De asemenea, tind să fie mult mai dificile atunci când au de-a face cu un divorț”, mai arată avocata.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound – KK

În ultima perioadă rata divorțurilor este tot mai mare. Oamenii par că se căsătoresc pornind de la ideea că nu va fi neapărat „la bine și la greu pentru totdeauna”, partenerii fiind deschiși să își înceteze relațiile imediat ce viața de cuplu nu mai e funcțională, și pornesc în căutarea altor parteneri. Este și rațiunea pentru care aplicațiile de dateing au luat un adevărat avânt.

Avocata de divorțuri a făcut lista celor mai predispuse meserii

Avocata de divorțuri menționează cinci meserii care vin la pachet cu complicații, atunci când sunt practicate de soți: pompieri, ofițeri de poliție, militari, chirurgi și piloți. Deși ar putea părea că toate acestea sunt roluri profesionale foarte diferite, avocatul a spus că toate au ceva în comun, arată The Sun.

Bărbații din aceste roluri profesionale sunt obișnuiți cu o anumită cantitate de autoritate. „Sunt zei în profesiile lor. Toată lumea te admiră, tu ești la conducere, toată lumea te tratează cu respect. Apoi vii acasă și cineva îți cere să duci gunoiul! Acești bărbați au tendința de a fi foarte narcisiști și de a controla foarte mult”, a continuat avocata.

Internauții îi dau dreptate. Voi ce credeți?

Internauții care au urmărit clipul postat de avocată, i-au dat dreptate imediat. „Ai nimerit la fix, feriți-vă de uniforme!”, a replicat cineva. Un al doilea a spus: „Sunt avocat de divorțuri din New Jersey și sunt 100% de acord”. „În calitate de însoțitoare de bord, nu am văzut niciodată un pilot purtând verigheta în timpul unei escale”, a mărturisit altcineva.

Sursa foto: Pixabay