Fiica acestui supermodel își întrece mama în frumusețe, în timp ce tatăl miliardar nu vrea să o vadă

Fiica acestui supermodel își întrece mama în frumusețe, în timp ce tatăl miliardar nu vrea să o vadă
Frumusețea poate fi moștenire de familie. Dar nu se puține ori copiii își depășesc în toate cele părinții. E și cazul de față.  

Fiica acestui supermodel își întrece mama în frumusețe. Leni Klum Samuel are doar 17 ani, dar atrage atenția la fiecare apariție a ei. Este, categoric, superbă.

Adolescenta blondă cu ochi albaștri este fiica biologică a omului de afaceri milionar Italian Flavio Briatore. Ea a fost însă adoptată de fostul soț al mamei sale, Seal, încă de când era bebeluș.  Practic, cântărețul e singurul tată pe care îl cunoaște. Mama sa, Heidi Klum, are încă trei copii biologici cu artistul, Lou (12 ani), Henry (16 ani) și Johan (14 ani).

Tatăl ei biologic nu vrea să o vadă

În anul 2003, Heidi Klum a avut o scurtă relație cu Flavio Briatore (71 de ani), fostul manager al echipei Renault (Formula 1). Chiar înainte să se despartă, celebrul fotomodel a aflat că este însărcinată. Ea a decis să păstreze copilul. Așa a venit pe lume Leni. Tatăl ei însă, nu a vrut să o cunoască.  Fără implicarea celui alături de care a conceput-o pe Leni, Heidi Klum a decis ca fiica ei să fie adoptată de noul ei partener.

„Leni e fiica mea naturală, dar toţi trei am fost de acord că era mai logic ca Seal să o adopte, pentru că un copil are nevoie să crească într-o familie”, a comentat Flavio Briatore, într-un interviu acordat Corriere della Serra. Italianul a mai precizat că, personal, nu consideră că și-a abandonat copilul. Asta pentru că a lăsat-o în grija mamei, iar de la aceasta a primit un tată adoptiv implicat, pe Seal.

După relația cu supermodelul german, milionarul italian s-a căsătorit cu Elisabetta Gregoraci, care i-a adus pe lume un fiu, Nathan. „Eu cu Heidi şi cu Seal am dezvoltat o relaţie incredibilă. Şi e greu să duci dorul unui copil pe care nu-l vezi niciodată. Dar ştiu că Leni nu e un copil abandonat. Leni face parte din familia lui Seal, iar Nathan din a mea”, a mai declarat italianul.

Heidi Klum și-a refăcut viața alături de un bărbat mai tânăr

În prezent, Heidi Klum este la a treia căsătorie. Ea formează o familie alături de muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani, ei divorțând în 2014. Cu artistul, Heidi a mai făcut trei copii: Lou (12 ani), Henry (16 ani) și Johan (14 ani).

Fiica lui Heidi Klum a debutat în modă direct pe coperta Vogue

Leni Klum Samuel are doar 17 ani, dar și-a făcut deja debutul în modă. Ea a apărut pe coperta revistei Vogue Germany, alături de mama sa. Aceasta a fost prima ședință foto în care adolescenta și-a arătat chipul.

Deși nu este încă majoră, blondina este fotomodel de succes. Ea are deja un iubit, jucătorul de hockey Aris Rachevsky, în vârstă de 18 ani. Alături de acesta participă la toate  evenimentele publice. Leni și Aris Rachevsky au făcut furori pe covorul roșu la premiera filmului „The Harder They Fall”, în Los Angeles, unde tânăra a impresionat cu ținuta îndrăzneață. Leni a fost însoțită la eveniment și de tatăl ei adoptiv, Seal.

Sursa foto: Instagram