Fiica lui Aurelian Temișan a crescut și acum are știe ce-și dorește. Iată cum face față celebrul artist noilor provocări

Fiica lui Aurelian Temișan a crescut și acum are știe ce-și dorește. Iată cum face față celebrul artist noilor provocări
Cu 12 ani în urmă, pe 7 noiembrie, Monica Davidescu și Aurelian Temișan au trăit cel mai frumos moment din viață: au devenit părinți.

De când Dora a venit pe lume, universul lui Aurelian Temișan și al soției sale, talentata actriță Monica Davidescu s-a schimbat.

În casa lui Aurelian Temișan cântă găina. Aceasta e marea dorință a fiicei artistului

7 noiembrie este o zi cu totul și cu totul specială pentru Aurelian Temișan și Monica Davidescu, care-și sărbătoresc fetița. Dora a împlinit 12 ani, iar părinții sunt cu sufletul alături de ea, împlinindu-i toate dorințele. De patru zile în casa vedetelor e numai petrecere, dar când vine vorba de cadou, Monica Davidescu spune că fiica ei vrea să-și cumpere un telefon nou, așa că are nevoie de bani.

„Am mai organizat împreună pe 4, 5, 6 și azi, 7 noiembrie, întâlniri cu oameni dragi ei care să o facă fericită”

„Astăzi împlinește 12 ani. Este preadolescentă și învăț odată cu ea despre necesitățile ei în pas cu generația din care face parte. (…) Am făcut petrecere acasă doar ea, noi și cei mai apropiați colegi. Am mai organizat împreună pe 4, 5, 6 și azi, 7 noiembrie, întâlniri cu oameni dragi ei care să o facă fericită.

Petrecerea timpului alături de cei dragi este cel mai important lucru. Ne dorim să fie fericită. Nu și-a dorit un cadou anume. Ce vrem noi. Dar, dacă se poate, ceva bani pentru un telefon nou”, a spus Monica Davidescu pentru Fanatik.

Cine e mâna de fier în casă

Deși Monica și Dora se înțeleg din priviri, micuța rămâne fata lui tata, mama fiind cea care întotdeauna pune piciorul în prag. ”Suntem și prietene, și confidente, și ajutor una celeilalte. Îi sunt și mamă mai strictă dacă e nevoie, și profesor, și sfătuitor și uneori îi sunt `elev`. Temi are o relație bună. Prietenească, cu glume, cu relaxare. Eu sunt mai strictă pentru că impun temele, orele de masă, spălatul, programul de somn, de curățenie, etc”, a mai spus frumoasa artistă.