Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Blue Ivy l-a făcut mândru pe tăticul Jay-Z

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Blue Ivy l-a făcut mândru pe tăticul Jay-Z
Fiica lui Beyonce și-a sărbătorit primul premiu Grammy cu stil. Blue Ivy bea suc din trofeul ei, cu o coroană pe cap.

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Beyonce a distribuit un montaj video pe Instagram care a prezentat o cronologie a tuturor celor 28 de premii Grammy – cele mai multe victorii ale oricărei femei – precum și un omagiu special fiicei sale, Blue Ivy, care a câștigat primul ei Grammy la spectacolul de premiere 2021 din acest an.

A câștigat un premiu Grammy la 9 ani

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Are doar nouă ani și deja a fost premiată în cariera ei din showbiz. Blue Ivy a făcut istorie în muzică, ca fiind unul dintre cei mai tineri care au câștigat vreodată un premiu Grammy. Mândra mămică Beyonce a povestit despre Blue Ivy și marele ei câștig pe social media.

Fotografia a fost inspirată din discursul lui Jay-Z din 2014, de când a câștigat un premiu Grammy. Artistul a spus la momentul respectiv că premiul său va fi paharul de suc al fiicei sale.

„Vreau să-i spun lui Blue, tati a primit o ceașcă de aur pentru tine”, a spus Jay-Z în 2014.

Ca o regină, Blue Ivy s-a fotografiat cu o coroană aurie pe cap. Ea bea suc din primul ei premiu Grammy.

Legătura mamă-fiică dintre Beyonce și Blue Ivy

Pe lângă o dragoste reciprocă și un talent comun în muzică, mama și fiica au o legătură incredibilă de strânsă. Vorbind într-un interviu, Beyonce a împărtășit câteva informații rare despre fiica ei Blue, în noiembrie anul trecut. Cântăreața a spus că fiica ei este „foarte inteligentă” și „conștientă” de vârsta ei.

„Blue este foarte inteligentă și este conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a-i păstra lumea la fel de pozitivă și mai sigură pentru un copil de opt ani. Blue a văzut unele dintre reacții la videoclipul Brown Skin Girl, precum și unele videoclipuri din munca filantropică pe care am făcut-o anul acesta. 

Când îi spun că sunt mândră de ea, ea îmi spune că este mândră de mine și că fac o treabă bună. Este mult mai dulce. Îmi topește inima. Cred că cel mai bun mod de a-i învăța pe copii este să fii un exemplu pentru ei”, a spus Beyonce.

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Cine a câștigat