Fiica lui Florin Salam a luat un streptococ de la un microfon. Ce se întâmplă acum cu tânăra

Fiica lui Florin Salam a luat un streptococ de la un microfon. Ce se întâmplă acum cu tânăra
Toți cei care o iubesc pe fiica lui Florin Salam au văzut-o rar supărată. De data asta însă, Betty Salam are probleme de sănătate.

Când vine vorba de Betty Salam, Florin, unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, ar face orice ar putea ca să-i fie bine. De data asta însă, problemele tinerei sunt de natură medicală.

Fiica lui Florin Salam a luat un streptococ de la un microfon. Ce se întâmplă acum cu tânăra

Recent, Betty le-a povestit fanilor săi prin ce situație neplăcută trece. Fiica lui Salam a mărturisit că medicii i-au pus perfuzii și e obligată să ia și antibiotice. De ce s-a ajuns în această situație? Betty spune că a fost la un concert, unde nu a cântat la micforonul ei. Se pare că ar fi luat un streptococ, iar acum încearcă să facă tot ce e omenește posibil să scape de această belea.

„Sper să-mi revin cât mai repede, pentru că săptămâna viitoare intru în studio și voi filma și un clip nou”

”Sunt pe perfuzii și pe antibiotice. M-am trezit cu o răceală puternică, acum vreo săptămână. Abia mai vorbeam, nici acum nu-s prea bine. Sper să-mi revin cât mai repede, pentru că săptămâna viitoare intru în studio și voi filma și un clip nou.

La ultimul concert, nu am avut microfonul meu, se pare că de acolo am luat un streptocop. E a treia oară de atunci de când răcesc rău iar și am probleme cu vocea”, a declarat vedeta potrivit Playtech.

Piesă nouă cu Florin Salam

De asemenea, Betty și Florin Salam urmează să facă o piesă cu totul extraordinară împreună, dar în acest moment cea mai importantă pentru tânără e sănătatea. ”Cât de curând,voi înregistra o piesă nouă și cu tata. La anul avem deja concerte împreună în Moldova și Germania.

Am vrea să facem un spectacol amândoi la Sala Palatului. Tata se simte mai bine, dar trebuie să se menajeze pentru că muncește mult si nu prea doarme. Dar la el asta face parte din rutină,  așa e obișnuit”, a mai spus Betty Salam.