Fiica lui Katy Perry primește cele mai luxoase cadouri. Ariana Grande i-a oferit

Fiica lui Katy Perry primește cele mai luxoase cadouri. Ariana Grande i-a oferit
Să fii copilul a două mari vedete vine cu multe avantaje. Daisy Bloom are parte de cele mai frumoase cadouri, din partea prietenilor părinților ei.

Fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom a primit numeroase cadouri încă dinainte ca ea să se nască, deoarece părinții ei au mulți prieteni celebrități. Pentru Ariana Grande banii nu sunt o problemă în mod clar, mai ales atunci când a venit vorba să găsească cadoul perfect pentru fiica lui Katy.

Cântăreața a cheltuit peste 600 de dolari doar pe un costum de zăpadă, de la designer-ul Givenchy, pentru Daisy. Katy a postat pe Instagram o fotografie cu minunatul cadou primit de la prietena ei. Filmând costumul de zăpadă, Katy le-a arătat fanilor și scrisoarea primită o dată cu costumul, pe care scria: „Katy și Orlando, felicitări și vă ador pe amândoi !!! Cu drag, Ariana”. Etichetând-o pe Ariana, Katy a scris: „ILY” (însemănd I love you-Te iubesc), în timp ce despacheta cadoul luxos.

Taylor Swift și Katy Perry s-au împăcat după cinci ani

Little Daisy a primit deja cadouri de la nenumărate celebrități, inclusiv Taylor Swift. Cântăreața a decis să repare relația sa cu Katy Perry, trimițându-i fostei sale rivale un cadou adorabil pentru fiica sa Daisy Bloom, după cinci ani de lupte. Disputele dintre cele două prințese pop au început din 2014, atunci când Taylor Swift a acuzat-o pe Katy Perry de furtul dansatorilor din turneul ei Red. După ruptura dintre cele două vedete a urmat o serie de jigniri publice și chiar cântece de răzbunare, venite din ambele părți. Piesele Bad Blood și Swish Swish reprezentând o parte din cearta celor două.

Cântărețele au decis să renunțe la tensiune abia anul trecut, după ce Katy Perry a oferit literalmente o ramură de măslin. Se pare că cele două au trecut în cele din urmă de acea etapă a vieții lor, deoarece și-au recunoscut public greșelile din trecut și au recunoscut că sunt acum prietene din nou.

Trucuri eficiente pentru a scăpa de mahmureală