Fiica lui Nicolas Sarcozy așa cum n-ați văzut-o. Imagini unice

Fiica lui Nicolas Sarcozy așa cum n-ați văzut-o. Imagini unice
Carla Bruni dezvăluie un videoclip inedit al fiicei sale, Giulia Sarkozy, și ne arată tot talentul ei și, mai ales, cum s-a transformat puștoaica.

Giulia, fiica lui Nicolas Sarcozy s-a născut în perioada în care tatăl ei era președintele Franței. În ceea ce o privește pe mamă, celebra artistă, aceasta a dus una din cele mai discrete sarcini din lumea vedetelor. Imaginile cu ea gravidă au fost rare. Iar discreția asupra copilului și a vieții de familie a fost păstrată și ulterior.

Acum, Carla Bruni, dezvăluie cât de mare a crescut fiica ei și a fostului președinte francez. Și cât de talentată este. Într-o emoționantă interpretare a cappella, Giulia Sarkozy, fiica Carlei Bruni și a fostului președinte Nicolas, și-a demonstrat din nou talentul de a cânta într-un videoclip realizat de mama sa Carla, care este din ce în ce mai mândră de ea, scrie Elle.com.


Giulia a împlinit vârsta de 10 ani pe 19 octombrie și demonstrează o pasiune din ce în ce mai puternică pentru muzică, așa cum se poate vedea în videoclipurile de pe profilul de Instagram al Carlei.

Giulia Sarcozy e pasionată de muzică, precum mama ei

În ultimul videoclip, Carla Bruni o filmează pe Giulia, și reflexia ei în oglinda de acasă, în timp ce fetița interpretează „I cant’ take it anymore”, versuri din piesa „Runaway” a cântăreței Aurora, lansată în 2015 și revenită la lumina reflectoarelor șase ani mai târziu, datorită platformei TikTok .

De pe rețeaua de socializare, Giulia a auzit piesa și a fost fascinată de ea, atât de mult încât a decis să-i dea propria interpretare într-un concert foarte privat pe holul casei. Iar spectatorii, mama și drăguțul cocker de familie, par să fie foarte încântați de spectacol.

Pe de altă parte, cariera de cântăreață a Carlei Bruni (precum și de model, actriță, primă doamnă etc.) a luat amploare în 2002 cu primul ei album „Quelqu’un m’a dit” care și astăzi continuă sa fie la mare căutare. La fel, Giulia pare să aibă o înclinație spre muzică, așa cum a spus Carla Bruni însăși pentru publicația „Version Femina”: „Iubește muzica, cred că vrea să fie cântăreață, cântă toată ziua”.

O dovadă suplimentară sunt performanțele Giuliei care, în acest moment, încep să circule în număr mare pe rețelele de socializare. Mai ales de neuitat este interpretarea sa la Sia’s Snowman, cu Carla la chitară și Nicolas Sarkozy în calitate de regizor și „cameraman de excepție”. Drept dovadă că întreaga familie crede în talentul Giuliei și speră într-o zi să o vadă făcând lucruri grozave cu vocea ei.

Sursa foto: Instagram