Fiica neștiută a singurului președinte interimar al României trăiește ca un fotomodel. Dar e studentă în Anglia

Fiica neștiută a singurului președinte interimar al României trăiește ca un fotomodel. Dar e studentă în Anglia
La 20 de ani tot ce visează sunt moda și vacanțele de lux. Recent plănuia o nouă vacanță pe Coasta de Azur.

Irina Antonescu este fiica fostului lider PNL Crin Antonescu, singurul președinte interimar care a condus România când Traian Băsescu a fost suspendat. Despre ea s-a vorbit doar când era copil, în treacăt. Acum, însă, Irina a împlinit 21 de ani și se pregătește pentru o carieră de succes în afara granițelor României.

Fiica lui Crin Antonescu a urmat liceul la Școala Britanică din București, iar la finalizarea studiilor, a plecat la Bruxelles. A mers la mama sa vitregă, europarlamentar Adina Vălean. Aceasta este acum comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen, începând cu decembrie 2019, un post foarte important.

Tot în 2019, după ce Irina și-a încheiat sejurul în Bruxelles, a plecat pe teritoriul Regatului Unit, unde a început să studieze la o școală costisitoare.

Irina studiază în străinătate

Irina este studentă a University of York din Anglia. Ca orice tânără de vârsta ei, o pasionează moda, distracțiile și călătoriile. Pe contul ei de Instagram,  fiica lui Crin Antonescu pozează ca un fotomodele, deseori în costum de baie, din locurile însorite în care ajunge. Anul trecut a fost în St. Tropez și s-a arătat îndrăgostită de locul acela.

În toamna anului trecut, Irina Antonescu a petrecut câteva zile în sudul Franței. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram. Irina Antonescu are deja o adevărată comunitate pe Instagram, astfel că fiecare postare a ei se bucură de sute de aprecieri.

Cine este mama Irinei Antonescu

Între timp tatăl ei, Crin Antonescu e retras după scena politică din România, încă de acum 5 ani. Fostul președinte al liberalilor a fost ministru al Tineretului și Sportului, și a candidat la alegerile prezidențiale din anul 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea. A fost președintele Senatului, iar atunci când Traian Băsescu a fost suspendat, el a fost președinte interimar.

Politicianul este căsătorit din 2009 cu europarlamenatrul Adina Vălean.

Crin Antonescu a mai fost însurat, în tinereţe, cu Aura, care s-a sinucis la cinci ani după acel moment, deprimată de boala incurabilă de care suferea. Irina e fiica lui Crin Antonescu cu prima sa soție, Aura.

Recomandarile noastre