Fiica vicepreşedintei SUA Kamala Harris a debutat ca manechin pentru o casă de modă celebră

Fiica vicepreşedintei SUA Kamala Harris a debutat ca manechin pentru o casă de modă celebră
Studentă în ultimul an la Școala de design Parsons din New York, Ella Emhoff a fost unul dintre noile modele care au apărut în filmul prezentat joi de Proenza Schouler, pentru a prezenta noua colecție. Celebrul brand a optat pentru o producție video în locul unei defilări tradiţionale, din cauza pandemiei cauzată de coronavirusul SARS CoV-2.

Ella Emhoff, fiica vicepreşedintei SUA Kamala Harris a debutat ca manechin pentru această casă de modă celebră din New York. Întâmplarea are loc la fix o lună după ce a fost remarcată la ceremonia de învestire a preşedintelui american Joe Biden, relatează, vineri, AFP.

În filmarea casei de modă, tânăra de 21 de ani a purtat un trenci din piele neagră, un palton lung gri, asortat cu pantaloni de aceeași culoare, largi, şi un costum negru. Ținutele fac parte din colecția de toamnă-iarnă Proenza Schouler. Aceasta pune accent pe confort şi amplitudine.

Lazaro Hernandez, unul din designerii casei de modă, a povestit că filmul a fost realizat în exterior în urmă cu câteva săptămâni la New York. În ziua respectivă, temperatura era apropiată de minus 10 grade Celsius. În ciuda vremii, noul model- vedetă s-a descurcat exemplar.

Fiica vicepreşedintei SUA Kamala Harris a debutat ca manechin

Ella Emhoff este fiica vitregă a vicepreședintei SUA. Mai exact, e fiica lui Doug Emhoff, soţul Kamalei Harris. Mama ei este Kerstin Mackin, de care avocatul a divorţat în 2009 înainte de a se căsători cu viitoarea vicepreşedinte americană, în 2014. Emhoff s-a făcut remarcată la ceremonia de învestire a lui Joe Biden şi a Kamalei Harris din 20 ianuarie.

Tânăra, care a venit la ceremonie ca să își susțină mama, a ieșit în evidență mai ales datorită vestimentaţiei sale. Ea a purtat o haină Miu Miu care a făcut senzaţie. Exact la o săptămână după ceremonie, tinerei i s-a prezentat un contract satisfăcător financiar și a fost angajată de agenţia de modele IMG.

Prezentarea pentru casa de modă americană Proenza Schouler a fost prima ei defilare. „A fost prima mea experienţă în modă”, a declarat  fiica vitregă a vicepreşedintei SUA Kamala Harris, într-un dialog filmat cu doi designeri ai casei Proenza Schouler, Lazaro Hernandez şi Jack McCollough. Filmarea a fost difiuzată  pe site-ul oficial al New York Fashion Week. „Trebuie să spun că am fost puţin emoţionată”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Proenzaschoulerfw21.com

Scandal „cât casa” la Casa Regală. Principesa Margareta s-a ales cu acțiune penală