Filmările la Asia Express date peste cap de jandarmi. Concurenții au început cu stângul

Filmările la Asia Express date peste cap de jandarmi. Concurenții au început cu stângul
Premiera sezonului patru al celui mai dur reality-show a debutat în forță sâmbătă seară, la Antena 1, impunându-se ca lider detaşat de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. În plus, Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, a lansat concursul Pașaport de Asia, ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii. 

Tensiunile s-au ținut lanț, pe durata filmărilor, pentru toate cele  cele nouă echipe. Acestea  au trecut pe tot parcursul competiţiei prin situaţii neprevăzute. Cuza și Emi, apoi Patrizia și fiul ei, Francesco au fost primii care s-au confruntat cu astfel de momente.

Filmările în cea de-a doua zi petrecută în Turcia au fost amânate. Concurenţii nu şi-au putut continua misiunea din cauza autorităţilor. Cele două echipe formate din Cuza și Emi, dar și Patrizia și fiul ei au intrat în atenția oamenilor legii. Polițiștii au vrut să știe ce se întâmplă, de ce sunt așa de agitați. Astfel, cei patru au fost opriţi şi obligaţi să dea explicații de ce au ajuns să se ascundă pe bancheta din spate a unei mașini.

Probleme cu jandarmii pentru concurenții Asia Express

Potrivit a1.ro, cei doi băieți din trupa Noaptea Târziu au încercat să treacă neobservați. Gestul i-a costat câteva ore.  „Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întreagă tensiune acolo. Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă. O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi”, a spus şi Cuza.

Patrizia Paglieri și fiul ei, obligați să se oprească

Patrizia Paglieri și Francesco au avut parte și ei de un moment asemănător, după ce maşina cu care mergeau a fost oprită de jandarmi și controlată. Mai mult, oamenii legii ar fi devenit la un moment dat destul de agresivi, lucru ce i-a împiedicat pe cameramani să filmeze, însă după mai multe discuţii toţi au fost lăsaţi să plece.

„Atunci, cu autostopul, ne-au văzut autoritățile că eram agitați. Atunci probabil am bătut la ochi și am fost controlați direct. Când ne-au prins a fost oribil”, a mărturisit Francesco.

Săptămâna aceasta, premiera Asia Express – Drumul Împăraților va fi difuzată și în zilele de luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30. Ulterior, show-ul va fi difuzat săptămânal pe Antena 1, de duminică până miercuri.

Concurs: pașaport de Asia

Concursul a început din seara premierei sezonului 4, iar mecanismul este unul simplu. Săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a întâmplat în seara respectivă. Întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu.

Indiciile se regăsesc doar în cadrul showului, prin urmare vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor va juca un rol decisiv. La finalul sezonului, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu.

Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului. Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența Asia Express și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Sursa forto: Anetna1