Fina lui Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire, a devenit mămică. Iată prima poză cu bebe

Fina lui Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire, a devenit mămică. Iată prima poză cu bebe
Fericire mare în familia prezentatoarei Ameri Nasrin. Bruneta a născut un băiețel frumos foc, iar mama a postat și prima fotografie cu el.

”Bine ai venit pe lume, bebeluș iubit și minunat!” , a fost mesajul pe care Nasrin Ameri l-a scris alături de fotografie pe pagina ei de socializare.

Și-a văzut visul cu ochii: a devenit mamă

Ce mod inedit au găsit să anunțe că vor deveni părinți

Vedeta tv și soțul său au anunțat că vor deveni părinți într-un mod cu totul și cu totul special. Părinții, alături de ceilalți membri ai familiei s-au îmbrăcat în alb și au făcut un video în care au ținut în mână fumigene de culoare albastră. ”Fericire pana la cer și înapoi! O să avem un băiețel! O să vă povestesc pe story întreaga poveste, cine a știut în tot acest timp sexul bebelușului și multe altele.

Fericire maximă când a aflat că va avea un băiețel

Să nu vă imaginați că a fost simplu, pentru ca a fost o întreagă aventură, o să înțelegeți de ce zic asta! Daaar, un lucru e cert! Acesta este momentul în care noi am aflat că vom avea băiețel! Cum ar veni, totul a fost pe bune!”, a fost postarea lui Ameri Nasrin pe rețelele de socializare.

Nasrin Ameri și soțul ei s-au căsătorit în luna iulie a anului 2022, iar nași le-au fost celebrul cuplu Cristi Borcea – Valetina Pelinel.

Nasrin Ameri e cea mai fericită femeie din lume: are un băiețel

Mesajele de felicitare au curs pe bandă rulantă

Imediat ce Nasrin Ameri a postat fotografia cu bebelușul, vedetele au început să-i trimită mesaje de felicitare, Nicole Cherry, Doinița Oancea și Roxana Nemeș fiind primele. Alături de acestea, fanii au fost extrem de bucuroși că una dintre vedetele lor preferate a împărtășit cu ei un moment atât de frumos și important.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre