Fițe de vedetă. De ce a refuzat Paris Hilton să o viziteze pe Olguța Vasilescu

Fițe de vedetă. De ce a refuzat Paris Hilton să o viziteze pe Olguța Vasilescu
Paris Hilton nu mai ajunge la Craiova, iar primarul orașului, Lia Olguța Vasilescu e extrem de dezamăgit. La fel și craiovenii.

Paris Hilton a refuzat invitația Liei Olguța Vasilescu de a fi cap de afiș la festivalul disco al orașului, IntenCity. Condițiile nu ar fi fost acceptate de moștenitoarea Imperiului Hilton.

Vedeta internațională Paris Hilton a fost promovată drept atracția principală la Festivalul IntenCity, de la Craiova, eveniment programat să se desfășoare în perioada 26 – 28 august. Anunțul cu privire la venirea lui Paris Hilton în România, pentru a lua parte la IntenCity, a fost făcut de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”, a transmis Lia Olguța Vasilescu cu câteva săptămâni în urmă.

Totodată, primarul municipiului Craiova a precizat că la această primă ediție a manifestării de la Craiova vor fi prezenți reprezentanți ai muzicii latino, dar și trupe ori artiști care au făcut istorie.

„Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzică latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26 – 28 august”, a mai precizat Lia Olguța Vasilescu.

În final, s-a aflat: Paris Hilton nu mai vine la festival

Principala atracție a evenimentului IntenCity de la Craiova, eveniment care are loc în acest weekend, Paris Hilton, nu mai vine la festival, după ce condițiile nu au fost acceptate. Anunțul a fost făcut de edilul din Bănie, Olguța Vasilescu, dar în final însă, s-a dovedit că nu era nimic bătut în cuie când s-a lansat anunțul. Agentul vedetei ar fi cerut milioane de dolari pentru ca celebritatea să vină să mixeze la Craiova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„Până la ora actuală nu este contractul semnat cu Paris Hilton. Nu a fost niciodată vorba de un milion de euro. Eu din câte știu de la organizatori, era vorba de o sumă mult mai mică, dar este foarte adevărat că în momentul în care s-a discutat despre milioane de euro în presa din România, agentul ei a avut altfel de discuții cu organizatorul festivalului nostru și nu au fost acceptate condițiile, a rămas că poate pentru o ediție viitoare. Pe afișul oficial al festivalului nu apare Paris Hilton”, a explicat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Miliardara pasionată de muzică mixează în cluburi

În vârstă de 40 de ani, Paris Hilton nu este numai moștenitoarea imperiului hotelier Hilton, al tatălui său, ci și o celebritate în Statele Unite. Tânăra a  activat ca actriță și fotomodel, fiind descrisă drept o „celebutantă”, un amestec inedit de „celebritate” și „debutantă”. De-a lungul vremii, Paris a ținut prima pagină a ziarelor cu excentricitățile sale. Ea și-a lansat și propria linie de modă și accesprii și, mai nou, cochetează cu muzica.

De asemena, a lansat hit-ul „Stars are blind”. Ceea ce șie puțină lume e că vedeta e o interpretă la pian și vioară desăvârșită, dat fiind că în școală a studiat ambele instrumente. De câtva timp, Paris Hilton mixează muzică la petreceri și întreține atmosfera în diferite cluburi ca DJ. Ea a fost rezidentă inclusiv în faimosul club din Ibiza, Amnesia. De asemenea, a participat la evenimente în China și Dubai.

Sursa foto: Instagram