Fiul cântăreței Silvia Dumitrescu le dă clasă italienilor. „Mi-am împrumutat mâinile”

Fiul cântăreței Silvia Dumitrescu le dă clasă italienilor. „Mi-am împrumutat mâinile”
Îndrăgita cântăreață Silvia Dumitrescu rămâne un etalon al muzicii ușoare românești a sfârșitului anilor 80 și începutul anilor 90. Fiul ei îi calcă pe urme.

Fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu, Iulian, are din ce în ce mai mult succes. Ce a bifat recent.

Fiul cântăreței Silvia Dumitrescu le dă clasă italienilor. „Mi-am împrumutat mâinile”

La 28 de ani, băiatul Silviei Dumitrescu este un mare talent. Tânărul este un pianist extraordinar și recent a mai bifat un succes. A fost cooptat într-un serial de televiziune italian, care se filmează acum la Studiourile Buftea. Într-un interviu pentru Impact, tânărul a mărturisit că serialul îl are ca personaj principal pe Django, un pistolar din vestul sălbatic.

Acesta a apărut pentru prima dată în anii 60 -70, în seria de filme spaghetti western, realizată de o mare personalitate în domeniu, regizorul de film italian Sergio Leone.

„Sunt dublura actorului”

„Am filmat pentru Django, serialul care va fi difuzat în 2022. Vor fi momente în care unul dintre actori cântă la pian, însă eu am înregistrat muzica. Sunt dublura actorului, am fost filmat în timp ce cânt la pian, mi-am împrumutat mâinile în serial, nu și chipul. Regizorii sunt italieni, actorii sunt englezi, americani, cei care vorbesc nativ engleza, actorii români sunt doar în figurație”, a mărturisit tânărul.

Iulian are la activ zeci de premii

Iulian și-a moștenit părinții din toate punctele de vedere. El a absolvit Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti, apoi a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Acesta are o pasiune pentru pian și până în acest moment are 20 de premii în țară și străinătate. Tânărul a mărturisit că este extrem de fericit, dar știe că mai are încă multe de învățat, pentru că e la începutul unui drum frumos.

Silvia Dumitrescu a mai fost odată căsătorită

Puțini sunt cei care știu că înainte de a devenit soția lui Florin Ochescu, vedeta a mai avut un mariaj. L-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț prin intermediul regretatei cântărețe Mihaela Runceanu. „Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt.

Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani”, a afirmat Silvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste de la Antena 1.

Sursă foto: ok magazine