Fiul cel mare al lui Adrian Mutu, sfaturi de viață pentru iubita liceană

Fiul cel mare al lui Adrian Mutu, sfaturi de viață pentru iubita liceană
Zilele acestea, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, și iubita sa, au postat câteva imagini pline de curaj pe rețelele sociale.

Așchia nu sare departe de  trunchi, spune o vorbă din popor, iar dovada e evidentă în cazul lui Mario Mutu. Fiul cel mare al gloriosului sportiv are o iubită elevă de liceu și are mare grijă să o pună pe „direcție”. Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. El a oferit recent un interviu în care a vorbit despre relația sa cu Mara, o tânără cântăreață în vârstă de 18 ani.  Pobestea lor de dragoste a început, așa cum încep multe din relațiile noii generații, pe rețelel sociale.

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: «hai să văd și eu ce e de ea». O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus Mario Mutu, 20 de ani, pentru Fanatik.

Tânărul a povestit că  atunci când a abordat-o pe Mara, nu se cunoșteau, ei având doar prieteni comuni. Ceea ce l-a atras din prima a fost părul creț al cântăreței adolescente.

Mara nu s-a lăsat sedusă din prima

„Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu.

Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile”, a povestit tânăra, conform sursei citate.

Cei doi au postat mai multe imagini curajoase pe Instagram, în care tânăra apare îngenunchiată în fața lui Mario Mutu.

Iubita lui Mario Mutu se pregătește de Bacalaureat

Mara este elevă în clasa a 12-a. iubitul ei cu doi ani mai mare, are grijă să îi dea sfaturi utile de viață. „Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus”, a explicat Mario Mutu, potrivit GSP.ro.

Sursa foto: Instagram