Fiul lui Beckham, fotografiat în prosop ca Marica al nostru! Unde și de ce

Fiul lui Beckham, fotografiat în prosop ca Marica al nostru! Unde și de ce
Brooklyn, fiul lui David Beckham, a fost fotografiat în prosop, la fel ca Marica al nostru. Unde și de ce, lămurim imediat. Imaginile a fost puse pe internet.

Ce au în comun fiul David Beckham, Brooklyn și fotbalistul Ciprian Marica? La prima vedere am putea spune că nimic. Însă aparențele pot înșela, iar acest lucru a fost demonstrat printr-o simplă poză. Unul este fotbalist, celălalt este fiul cunoscut al unuia. Unul este român, celălalt englez. Ce I-a unit recent a fost însă o poză în prosop.

În luna aprilie a anului trecut, presa a publicat un video din 2019, care îl înfățișa pe Ciprian Marica în toată splendoarea, acoperit doar cu un prosop în partea de jos a corpului. Motivul? Fotbalistul se iubea pătimaș cu o doamnă în camera de hotel. Cel care i-a surprins a fost chiar soțul doamnei în cauză, de altfel toți fiind prieteni de familie. Imaginile cu Marica în prosop au făcut înconjurul internetului și s-au transformat în legendă. 

Fiul lui Beckham, fotografiat în prosop ca Marica. El și David și-au arătat tatuajele 

Beckham prosop Marica

În urmă cu câteva zile, Brooklyn Beckham a postat pe Instagram o imagine care a încins fanele din toată lumea. Tânărul în vârstă de 22 de ani se află în vacanță în Caraibe alături de familia sa. Acolo, a profitat de moment și a făcut câteva poze alături de tatăl său celebru. Amândoi sunt la bustul gol și își etalează abdomenele și tatuajele. 

Brooklyn însă este acoperit doar de un prosop în partea de jos, accesorizat de o bandană pe cap. Imaginea a strâns peste 150 de mii de aprecieri și multe comentarii apreciative la adresa celor doi. Iar acest lucru nu este de mirare, căci Brooklyn moștenește frumusețea tatălui său, ba chiar îi calcă pe urme în ceea ce privește tatuajele. Bineînțeles, diferența dintre Marica și Brooklyn constă în multitudinea de tatuaje ale tânărului Beckham. Noi însă ne întrebam care a purtat mai bine magicul prosop? Marica sau Brooklyn?

Foto: captură YouTube, Instagram

Flori care aduc ghinion în casă. Ce flori să nu țineți niciodată ca decor!