Fiul lui Dan Bittman nu se mai ascunde și nici nu are de gând să respecte regulile. După ce Poliția l-a prins cu droguri…

Fiul lui Dan Bittman nu se mai ascunde și nici nu are de gând să respecte regulile. După ce Poliția l-a prins cu droguri…
Dacă pe Dan Bittman îl știe toată lumea cu bune, cu rele, Alex Bittman e retras și vrea să-și trăiască viața liniștit.

Sunt puțini sunt cei care reușesc să afle ceva despre fiul lui Dan Bittman. Băiatul a ales să stea cât mai departe de ochiul oricărui curios. Se știe despre el că face muzică și o face bine.

Fiul lui Dan Bittman se ferește de lumina reflectoarelor. Ce face când iese din „vizuină”

Tânărul este foarte discret când e vorba despre viața lui personală. Însă Alex Bittman are și momente când se relaxează cu prietenii într-un mod care atrage arenția asupra lui, în public.

Recent, acesta a fost surprins de paparazzi de la Spynews la cumpărături. Dar pentru că face numai ce vrea, acesta nu a luat în considerare regulile pandemiei, așa că a preferat să nu poarte masca de protecție când a intrat în magazine. Ulterior, tânărul și prietenii lui au plecat să joace bowling și s-au distrat pe cinste. Nici acolo nu a purtat masca. Tatăl său, care și-a manifestat vădit opiniile despre restricțiile impuse, poartă mască și pe stradă și în magazine. Recent, Dan Bittman a fost suprins de paparazzi cu mască neagră, într-un magazin.

Implicat într-un dosar de trafic de droguri

Alex Bittman nu a avut până acum o viață lipsită de palpitații. În anul 2019, el a ieșit prima dată în evidență. Atunci a fost anchetat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. El nu a fost însă acuzat, pe motiv că avea o cantitate de droguri pentru consum propriu, nu pentru comercializare.

Anul trecut, au existat zvonuri că între el și fosta concurentă de la iUmor, Bia Khalifa ar exista mai mult decât o simplă prietenie. Dar cei doi nu au vorbit niciodată despre acest subiect. Blonda se știe că a fost într-o relație cu Dani Mocanu, dar „nu a fost ceea ce trebuie” pentru ea, așa că cei doi și-au spus adio. Ulterior, ea s-a cuplat cu un alt artist. Nici de data asta nu a fost cu noroc, iar după ce au ales să meargă pe drumuri diferite, el a șantajat-o cu imagini compromițătoare.

Alex nu a ajuns în paginile media cu vreo iubită. Despre el s-a amintit mai mult în contextul știrior despre părinții lui. Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu. Au fost împreună 30 de ani și s-au separat pentru că Liliana nu a mai vrut să treacă și peste ultima escapadă amoroasă a artistului. Cei doi au împreună trei fii.

Băiatul cel mare este Alex și, așa cum am spus, este deja un nume în muzică. Patrick a terminat anul trecut liceul și spunea că va merge la Universitatea din Amsterdam, la Business. Marc este fiul cel mai mic al familiei Bittman, încă elev.

Sursă foto: rtv, cancan

Recomandarile noastre