Fiul lui David Beckham, Romeo, și iubita sa au început să facă bani împreună. A urmat o schimbare radicală. Foto

Fiul lui David Beckham, Romeo, și iubita sa au început să facă bani împreună. A urmat o schimbare radicală. Foto
Al doilea fiu al Beckham-ilor știe să profite de celebritatea numelui său. Iar acum face primii bani în compania iubitei sale, Mia Regan. Cei doi au fost aleși pentru a ilustra o campanie a unui celebru brand.

Romeo Beckham și iubita sa Mia Regan sunt imaginea noii campanii Puma x Ami. Cei doi întruchipează spiritul colecției și chiar și Victoriei Beckham i-a plăcut rezultatul.

Fericirea este un lucru simplu, iar Romeo Beckham și iubita sa Mia Regan sunt dovada acestui lucru. O îmbrățișare, o colecție de haine sport cool, ușor de purtat. În vârstă de doar 19 ani, cel de-al doilea fiu al lui David și Victoria Beckham este vedeta (alături de jumătatea sa) a noii campanii publicitare Puma x Ami. Și fratele mai mare, Brooklyn, a apărut deja în campanii alături de logodnica sa, Nicola Peltz.

Imediat după lansarea campaniei, Romeo și-a vopsit părul

„Sunt clar îndrăgostiți. Romeo și Mia întruchipează foarte bine spiritul colecției”, a spus fotograful Eddie Wrey, care a realizat campania, conform Elle.com. „Atât de frumos! Amândoi arătați uimitor, vă iubesc”, citim în fruntea comentariilor de sub postarea lui Romeo Beckham. Semnat (cu dragoste), mama Victoria Beckham.

Imediat după lansarea campaniei, Romeo a simțit nevoia să facă o schimbare radicală în viața lui, așa că a trecut pe la frizer. Și-a vopsit părul blond platinat și s-a tuns, foarte scurt, cu un V în spate. Frizura e o amintire a look-ului celebru al tatălui său, când încă juca fotbal și aproape s-a ras în cap.

Romeo calcă serios pe urmele tatălui său, lansându-și cariera de fotbalist profesionist la echipa de MLS Inter Miami II – ceea ce a arătat lumii că au mai mult decât tatuaje în comun.

Cum a fost surprins Romeo în acest weekend

Tânărul a fost surprins alături de iubita, sora și mama sa, în Londra, în acest weekend, mergând, relaxați. să cumpere ceva de mâncare. Puștiul a luat cu el și câinele familiei, în lesă.

Romeo Beckham și iubita sa, Mia, sunt împreună din 2019. Pe atunci el avea 17 ani, iar totul a devenit public când iubita sa i-a făcut o urare romantică de ziua lui, pe rețelele sociale. Între timp, relația dintre cei doi evoluează.

Preluând exemplul fratelui mai mare, Brooklin, care apare în campanii publicitare alături de logodnica sa, și frații mai mici se orientează. Recent, celălalt frate, Cruz, cu părul vopsit roz, a apărut într-un pictorial de senzație într-o revistă.

În vârstă de 19 ani, Mia Regan, iubita lui Romeo Beckham, este model. Ea a semnat un contract cu Storm Models, iar frumoasa este adesea văzută ieșind în oraș cu Romeo și cu faimoasa sa familie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre