Alexandru Ion Mălaimare (31 de ani) este fiul  actorului Mihai Mălaimare. El s-a căsătorit sâmbătă, 5 septembrie în SUA, dar părinții lui nu au putut participa la nuntă, din pricina pandemiei.

Alexandru Mălaimare s-a căsătorit cu o coreeancă

Alexandru Ion Mălaimare (31 de ani) a fost ginerică, sâmbătă, 5 sepembrie. ”Casă de piatră! Nica şi YooBin sau internaţionalizarea familiei Mălaimare! Într-o lume atât de nebună încercăm să-i ocrotim de la depărtare cu cele mai puternice gânduri!”, a scris directorul Teatrului ”Masca, pe Facebook, în dreptul imaginilor de la biserică.

”Nică”, așa cum l-au alintat părinții de când s-a născut, este un violonist de valoare cu o carieră apreciată în SUA, la fel ca soția sa coreeancă YooBin Lee (31 de ani), care interpretează la violă. Ei sunt colegi și au cântat împreună de multe ori. Sunt foarte apreciați în Statele Unite.

Alexandru Mălaimare, biografia

Alex „Nică” Malaimare, cum îi spun cunoscuții, s-a născut în 1989, iar părinții lui sunt actorul Mihai Mălaimare și regizoarea Dana Florea.

Violonistul român a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București. După absolvire, s-a mutat la Anvers, Belgia, pentru a obține masteratul la Conservatorul Regal. A făcut doctoratul la Universitatea din Illinois, SUA.

Alexandru Mălaimare a fost solist în grupuri orchestrale și de cameră și a avut ocazia să colaboreze cu dirijori de renume. A cântat în recitaluri și concerte în locuri importante din Austria, Republica Cehă, Belgia, Italia, România, Slovenia și Statele Unite.

Pe lângă câștigarea premiilor la concursurile de vioară din România, a primit și alte numeroase premii.

Mihai Mălaimare și copiii lui excepționali

Cele mai fericite momente din viața actorului Mihai Mălaimare au fost venirea pe lume a copiilor săi.

Mihai Mălaimare este căsătorit cu regizoarea Anca Dana Florea și are 4 copii: Mihai, Ștefan, Catinca și Alexandru (Nică).

Mihai Mălaimare Jr. (45 de ani), fiul cel mare al actorui Mihai Mălaimare, a dat lovitura la Hollywood, ajungând să lucreze cu cei mai mari producători, actori şi cântăreţi. Acesta a primit Premiul pentru cel mai bun director de imagine la Hollywood Film Awards 2019. În vârstă de 44 de ani, Mihai Mălaimare Jr. locuiește la Los Angeles și a debutat internațional în filmul lui Francis Ford Coppola, ”Tinerețe fără tinerețe”. În plus, a lucrat cu Justin Bieber, Niki Minaj, Eminem, Drake, Kesha pentru Video Music Awards.

Catinca, Ștefan, Alexandru și Mihai au crescut și au plecat pe drumurile lor. Alexandru este violonist, Ștefan este absolvent de Filologie și specialist în limba chineză, Catinca a studiat Artele Frumoase la o Facultate din Anglia.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp