Fiul lui Nicolae Botgros vorbește despre amanta tatălui său. „Declarațiile făcute de Ana Dabija ne-au afectat”

Fiul lui Nicolae Botgros vorbește despre amanta tatălui său. „Declarațiile făcute de Ana Dabija ne-au afectat”
Chiar dacă a trecut ceva timp de când și-a pierdut mama, fiul lui Nicolae Botgros nu poate să-și revină. Acesta a făcut declarații uluitoare despre triunghiul conjugal în care a fost implicat celebrul dirijor.

Corneliu Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros și-a cunoscut sora vitregă. Tânărul nu vrea să audă însă de mama copilului.

Fiul lui Nicolae Botgros vorbește despre amanta tatălui său. „Declarațiile făcute de Ana Dabija ne-au afectat”

A strâns multă durere în suflet, dar a reușit să treacă peste marea nenorocire pricinuită de moartea mamei sale. Nicolae Botgros, fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros a făcut primele declarații despre amanta tatălui, cântăreața Ana Dabija. Pe de altă parte, Corneliu spune că nici în acest moment familia nu știe care a fost motivul real al morții Lidiei Bejenariu.

”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova”.

„Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”

În altă ordine de idei, Corneliu a recunoscut că și-a cunoscut surioara care are trei anișori. Acesta a fost extrem de sincer și a spus că în acest moment nu simte apropierea de rudenie. ”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat!

Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mai spus Corneliu Botgros.

Supărat pe Ana Dabija

Pe amanta tatălui său nu o poate vedea niciodată cu ochi buni. Mai ales că a vorbit ce nu a trebuit, lucru care nu a deranjat-o doar pe răposata Lidia Bejenariu dar și pe el. ”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează!

Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a afirmat fiul lui Nicolae Botgros.

Sursă foto: click