Fiul lui Ștefan Bănică, gest incredibil pentru sora lui, Violeta. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. „O să fie o schimbare uriașă”

Fiul lui Ștefan Bănică, gest incredibil pentru sora lui, Violeta. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. „O să fie o schimbare uriașă”
Violeta nu există fără Radu și Radu nu există fără Violeta. Deși e o diferență de șase ani între cei doi, frații se înțeleg perfect și nu concep să stea unul fără celălalt.

Violeta a decis să plece să studieze în America și a făcut dezvăluiri incredibile legate de fratele său.

În timp ce Andreea Marin nu se poate gândi că-i va pleca fata de acasă, Violeta e pusă pe lucruri mari. În plus, a mărturisit că nu vrea să se despartă sub nici o formă de fratele ei. Tânăra susține că el îi este cel mai bun prieten și o ajută întotdeauna când dă de greutăți. „El este prietenul meu cel mai bun, uneori, glumesc!

Violeta, cel mai de preț cadou pe care viața i l-a oferit Andreei Marin

„Eu nu o să plec dacă nu-l târăsc după mine”

Ne înțelegem foarte bine, sincer. Eu nu o să plec dacă nu-l târăsc după mine. Eu refuz să plec fără fratele meu așa departe. Vreau să dau la drept, doar că îmi place și actoria ca tuturor din familia mea. Încă nu m-am decis, dar vreau să învăț și să-mi deschid și posibilitatea aceasta.

O familie fericită

„Îmi cere sfaturi de viață, sunt mai mare și trebuie să mă comport ca atare”

O să fie o schimbare uriașă și sunt foarte conștientă că e mult de muncă, e mult de călătorit, dar merită dacă ajungi la o școală sau un mediu atât de dedicat spre a fi excelent”, a declarat Violeta pentru Teo Show.

Violeta, mândră la brațul fratelui său

Pentru că e trup și suflet pentru sora sa, Radu Bănică spune că vrea să-și cumpere o casă de vacanță în America, dacă Violeta se decide să studieze acolo. „Îmi cere sfaturi de viață, sunt mai mare și trebuie să mă comport ca atare. O susțin să plece la studii, o să am o casă de vacanță”, a venit imediat răspunsul lui Radu Bănică.

Recomandarile noastre