Fiul lui Trump, mesaj disperat: „Să vă rugați pentru tata!”. Președintele SUA, dus la spital cu elicopterul

Fiul lui Trump, mesaj disperat: „Să vă rugați pentru tata!”. Președintele SUA, dus la spital cu elicopterul
Donald Trump a fost transportat la Centrul medical militar Walter Reed, cel mai mare spital militar din SUA, unde va rămâne internat câteva zile, a anunțat Casa Albă. Decizia a fost luată ca o ”măsură de precauție”, după ce Trump a fost confirmat cu coronavirus. Fiul său, Erik, a rugat lumea să se roage pentru tatăl său.

Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus, iar vineri dimineață președintele SUA a fost transferat la un spital militar.
Prima doamnă a Americii a acuzat simptome ușoare, la fel și președintele, însă americanii sunt tot mai tensionați deoarece, spun ei, e pentru prima oară când Trump nu postează pe Twitter o perioadă atât de lungă de timp (jumătate de zi).


Presa de peste Ocean scrie că Trump a fost descris ca fiind într-o stare letargică la un eveniment caritabil din New Jersey, care a avut loc miercuri seară – ceea ce a și dus la testarea sa pentru COVID-19. De asemenea, acesta a adormit în avionul prezidențial Air Force One, ceea ce nu-i stă în fire.
În consecință, din cauza rezultatului pozitiv, Trump a anulat toate acțiunile de campanie viitoare, însă nu și-a delegat atribuțiile către vicepreședintele SUA. Mike Pence.
Cine a mai ieșit pozitiv/negativ?
Copiii lui Donald Trump sunt în afara oricărui pericol în acest moment. Ivanka, Barron și Jared au fost testați, iar rezultatele au arătat că nu sunt infectați cu noul coronavirus. De asemenea, nici vicepreședintele Mike Pence nu a contactat virusul.
Informații de ultimă oră despre tratamentul oferit președintelui SUA
Medicul președintelui SUA a declarat vineri pentru presa americană că cel mai important om din lume a fost tratat cu o singură doză dintr-un cocktail experimental de anticorpi policlonali. Singurul simptom acuzat de Donald Trump până acum este oboseala. Melania a acuzat, pe lângă oboseală, și dureri de cap.

Pe Kim Jong Un l-a supărat ceva. Oamenii sunt îngroziți de ce va urma