Flick, prins într-un triunghi amoros. Sotia geloasă i-a scris

Flick, prins într-un triunghi amoros. Sotia geloasă i-a scris
Urmărit de toată România, Flick reușește mereu să aducă bucurie în viața internauților. Dar și să scoată de la naftalină multe povești.

Din ce în ce mai mulți români se regăsesc în poeziile lui Flick. Ce s-a întâmplat recent, a fost de-a dreptul surprinzător.

Flick, prins într-un triunghi amoros. Sotia geloasă i-a scris

Cu puțin timp în urmă, Flick a „croșetat” o poezie despre un pompier pe care a postat-o pe contul de socializare și, ce să vezi? O doamnă i-a scris fostului prezentator că e chiar soția acestuia, iar partenerul său i-a recunoscut cum o domniță s-a dat la el când omul se afla în exercițiul funcțiunii și se chinuia să stingă cât mai repede o magazie.

„Hei, știu că pare ciudat, dar am zis să-ți scriu. Sunt soția lui… pompierul din poezia ta de ieri. Mi-a povestit și el că a fost să stingă o magazie și că fata s-a dat la el. Și apoi am văzut și poezia ta. Te urmăresc de mult. Vreau să stea la locul ei”, au fost vorbele femeii.

„Își stinge-n pat doar soția…”

Mai mult, aceasta l-a rugat pe Flick să mai scrie câteva rânduri pentru ca fata cu ochi alunecoși să știe că pompierul e căsătorit și să-și încerce norocul în altă parte. Acesta s-a conformat și i-a îndeplinit dorința soției pompierului. ” Dragă doamnă păbubită  / și un pic necotârcită / Cel ce ți-a stins magazia / Își stinge-n pat doar soția. / Așa că, sincer îți zic / Nu-ți mai da foc la nimic / Că rămâi în fundul gol / Și va fi și mai nasol / Că-n spatele lui, lejer / Nu va sta domn pompier”.

Și ISU Timiș a luat atitudine

Amuzați de dialogul dintre soția pompierului și Flick, ISU Timiș a postat un mesaj pe contul de socializare: “Noul model de mănuși de protecție la incendiu va avea un decupaj special la degetul inelar pentru a fi vizibilă verigheta celor căsătoriți. Astfel, putem preveni aprinderea unui alt ”incendiu”, au spus reprezentanții instituției. La rândul său, Flick le-a mai dat o idee pompierilor: „Sau o centură de castitate la costumul de pompier și cheia la soție”.

Sursă foto: facebook