Florin Piersic, amintiri cu frumoasa Carmen Maria Strujac. ”Și-acum mă dor buzele”

Florin Piersic, amintiri cu frumoasa Carmen Maria Strujac. ”Și-acum mă dor buzele”
Florin Piersic a fost un mare crai și povestește cu plăcere despre femeile pe care le-a iubit. Cu actrița Carmen Maria Strujac a avut și scene erotice. Să vedeți ce povestește haiducul Anghel Șaptecai.

Carmen Maria Strujac este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. O apariție exotică și o actriță talentată. A plecat din țară în 1980, dar filmele în care a jucat sunt reluate iar și iar pentru că au succes la public.

Carmen Maria Strujac este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi

Florin Piersic, amintiri cu frumoasa Carmen Maria Strujac

Florin Piersic povestește atât de frumos despre el, cariera sa, actorii cu care a jucat. Actorul a jucat și în scene erotice. Secvența toridă s-a consumat între Anghel Șaptecai (Florin Piersic) şi prinţesa fanariotă (Carmen Maria Strujac). Scena are loc în mijlocul naturii, în creierul munților. Nobila urmaşă a basileilor bizantini nu rezistă tentaţiei vânjosului haiduc. Cei doi s-au dezlănțuit în iarbă și au dat frâu liber pasiunii.

Scena este din filmul „Săptămâna nebunilor”, din anul 1971, regizat de Dinu Cocea după un scenariu scris de Eugen Barbu, Mihai Opriș și Dinu Cocea. Este cel de-al șaselea film din seria Haiducii. Rolurile principale sunt interpretate de Florin Piersic, Marga Barbu, Toma Caragiu, Constantin Codrescu, Aimée Iacobescu, Carmen Maria Strujac și Colea Răutu.

Acest film continuă aventurile din Zestrea domniței Ralu. Cu bijuteriile furate de la domnița Ralu, haiducul Anghel Șaptecai vrea să cumpere arme de la Brașov. Apoi, să se alăture oastei pe care o strângea căpitanul de panduri Tudor Vladimirescu.

”Și-acum mă dor buzele”

Florin Piersic a povestit, la „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, cum a întâlnit-o pe actrița Carmen Maria Strujac, partenera lui din „Haiducii lui Șaptecai”. Actorul a mărturisit că atunci când a văzut-o, după un spectacol, și-a făcut o promisiune.

„Am zis «dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului!». Și atunci te-am luat și tu ai spus: «Ați fost extraordinar, sunt atât de emoționată, ce frumos l-ați jucat pe nebunul ăsta». Și am zis: «Păi, eu la nebuni mă pricep». Zic: «Nu vrei să mă conduci la gară?». M-a condus la gară. Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere. Atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele. Ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu”, a povestit Florin Piersic.

Carmen Maria Strujac (71 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. A plecat din țară în 1980Fiica ei este frumoasa și cunoscuta cântăreaţă de operă, Alexandra Coman

Cine este Carmen Maria Strujac

Carmen Maria Strujac  (71 de ani) este una dintre cele mai frumoase actriţe din istoria filmului românesc. Așa spun toți care au văzut-o jucând. A avut roluri importante în„Haiducii lui Șaptecai”, „Zestrea domniței Ralu”, „Săptămîna nebunilor”, „Brigada Diverse în alertă!”. A jucat și în „Aventuri la Marea Neagră”, „Ciprian Porumbescu”, „Ultimul cartuș”, „Tatăl risipitor”, „Un august în flăcări”, „Ștefan Luchian”, „Iancu Jianu, haiducul”.

Carmen Maria Strujac s-a născut în Bucureşti, iar după după ce a terminat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică a jucat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.

A jucat în câteva filme, printre rolurile sale cele mai cunoscute fiind grecoaica Caliopi din seria „Haiducii” (1971), escroaca Agripina din „Brigada Diverse în alertă!”. În 1980 a părăsit ţara plecând în Italia, stabilindu-se apoi la Viena. Fiica ei este frumoasa și cunoscuta cântăreaţă de operă, Alexandra Coman.