Florin Ristei a făcut anunțul. Nu are legătură cu Răzvan și Dani și nici cu restul echipei

Florin Ristei a făcut anunțul. Nu are legătură cu Răzvan și Dani și nici cu restul echipei
Simpaticului coleg al lui Răzvan și Dani îi merge bine pe toate planurile. Profesional e în top, iar personal are lângă el o frumusețe de femeie. Florin Ristei a demontat orice zvon potrivit căruia ar fi ceva probleme în povestea lui de dragoste cu Naomi Hedman.

Florin Ristei a demontat orice zvon potrivit căruia ar fi ceva probleme în povestea lui de dragoste cu Naomi Hedman.

Și dacă până acum s-au auzit vorbe că între el și Naomi ceva nu ar mai funcționa cum trebuie, Florin Ristei a postat imaginea care arată exact contrariul. Cei doi au plecat într-o super vacanță în Miami, unde se relaxează și se bucură unul de celălalt.

Au reușit astfel să înlăture orice s-a spus rău despre cei doi și să le demonstreze tuturor că se iubesc la fel de mult ca la început și au gânduri serioase de viitor. Dar, ca și până acum, preferă să stea cât mai departe de ochii curioșilor.

Florin Ristei și Naomi, vacanță în Miami

Au curs mesajele de la fani

După fotografia postată, fanii celor doi au început să le trimită mesaje pe bandă rulantă. „Bine că v-ați împăcat”. „Sunteți minunați împreună. Să fiți fericiți!”, „Cuplul meu favorit”, „Sunteți minunați, oameni frumoși”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-au primit cei doi îndrăgostiți.

Naomi o vrea pe Loredana la nuntă

Cei doi logodnici au vorbit și despre nuntă, iar într-un podcast Florin a mărturisit că iubita sa l-ar vrea pe celebrul Bruno Mars la nuntă, dar și pe Loredana Groza, pe care o adoră. „O iubește pe Loredana, am zis că Lori cântă în deschidere la Bruno, cântă Bruno după. În câțiva ani mă împrietenesc cu el și îl aduc.(…) Da, m-am logodit. N-a știut nimeni, doar câțiva prieteni. Fratele meu nici nu cred că știe”, a mărturisit Ristei după ce s-a logodit, la „Aproximativ Discuții”.

„Îmi place că vede lumea cu alți ochi”

Florin a găsit în Naomi femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și a mărturisit că îi place foarte mult că aceasta vede lumea cu alți ochi decât el. „Nu cred că s-a întâmplat, nu! Nu mai am 20 de ani să mă cert ca un adolescent! Și dacă sunt chestii diferite, le discutăm, dar în rest, ni s-au potrivit energiile atât de bine!

Îmi place că vede lumea cu un pic alți ochi decât o văd eu! Și eu nu am acceptat până acum alte păreri, dar am învățat să le accept și asta îmi place, că mi-a deschis mintea un pic!”, a spus artistul cu ceva timp în urmă.

Recomandarile noastre