Florin Ristei vorbește despre propria… feminitate

Florin Ristei vorbește despre propria… feminitate
Debordând de sinceritate, Florin Ristei a făcut declarația momentului la „Te cunosc de undeva!”. El vorbește sincer și asumat despre propria feminitate.

Premiera celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti şi veleităţile într-ale dansulului celor 16 concurenţi care au spus <da!> spectaculosului show al transformărilor. Nici de travesti, cea mai grea provocare a competiţiei n-au scăpat prea mulţi, Florin Ristei fiind primul pe care ruleta a pus ochii.

Are o voce extraordinară și face ravagii atunci când apare pe scenă. Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul Naomi Hedman. Iubita sa e alintată de presa mondenă drept „pantera neagră”. Ea vine din Londra și a rămas în România pentru că s-a îndrăgostit. Pesemne de la ea ia Ristei acum lecții de… feminitate. În cadrul emisiunii la care participă, el trebuie să se transforme într-o adevărată divă.

Florin Ristei devine Loredana Groza la Te cunosc de undeva!

„Dacă nici eu nu mai sunt simbolul feminităţii în emisiunea asta, nu ştiu cine mai e!”, a declarat amuzat artistul, care încă din prima gală a transforming show-ului s-a văzut nevoit să renunţe la barbă, să îşi pună tocuri, lentile, să se epileze şi să etaleze o manichiură impecabilă pentru a intra în pielea Loredanei.

„Pentru cât a muncit şi câte sacrificii a trebuit să facă, merită toată admiraţia noastră, a tuturor şi numai note de 14!”, a declarat amuzată partenera sa pe scena Te cunosc de undeva!, Ilona Brezoianu, care a mai completat: „Dacă nu câştigăm ediţia asta, mă oftic! Mi-e milă de el, s-a chinuit atât cu epilat, cu mersul pe tocuri, cu manichiura…”, a mai recunoscut Florin Ristei.