Florin Salam, extenuat de cântări lângă sicriu, face scandal la Spitalul Matei Balș

Florin Salam, extenuat de cântări lângă sicriu, face scandal la Spitalul Matei Balș
Încă de pe 29 iulie am aflat de la soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, că fratele manelistului e internat la Balș, cu diagnosticul de Covid. Spunea că totul e ok, că nu are simptome. Brusc, azi, familia a stârnit un scandal imens.

Cei care au surprins-o la Spitalul Matei Balș au fost fotoreporterii de a Spy News, care au dat în direct informațiile oferite de soția lui Florin Salam. Ea a ținut să se sublinieze faptul că bărbatul ei nu și-a abandonat fratele în spital, ci doar că ea vine mai des să-l viziteze fiindcă Florin e ocupat cu înregistrări și concerte.

Roxana Dobre și-a liniștit fanii și presa, spunând că „Neluțu nu are coronavirus, ci doar o răceală la plămâni” și că starea lui de sănătate este una bună. Nu este intubat, iar medicii au grijă de el, a subliniat cumnata bolnavului. Declarația ei e fără niciun reproș sau nicio acuzație la adresa medicilor.

”Cumnatul meu se află aici la spital (n.r. Matei Balș), dar nu este deloc adevărat ce s-a speculat. Este bine, mulțumim bunului Dumnezeu. Medicii sunt lângă el și fac tot ce-i mai bun pentru el. Starea lui este foarte bună acum. Mănâncă, este bine. Starea lui este foarte bună, repet. Nu s-a agravat, nu este intubat”, a declarat Roxana Dobre pentru Spynews.ro.

Surse din spital ne-au informat, și săptămâna trecută, că fratele lui Florin Salam este stabil, dar că are asociate boli ca dibet și pneumonie, că nu e intubat, mănâncă mâncarea spitalului și că familia vine și se interesează de starea lui.

Dintr-odată, în această după-amiază de joi, 6 august, Adriana Bahmuțeanu a ieșit cu o declarație alarmantă pe un post de televiziune, spunând că familia lui Salam nu știe nimic de la medici despre starea lui Neluțu, nu i se dau relații și că omul ar fi în stare gravă. Apoi, Florin Salam s-a smuls de la priveghi și, la ora 17.00, a făcut declarații presei, în direct, din fața spitalului condus de profesorul Adrian Cercel.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat daca îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic. Vrem sa știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem sa ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare”, a declarat Florin Salam la poarta spitalului.

Adriana Bahmuțeanu a intervenit din nou și a postat o fotografie pe Facebook, cu Florin Salam și rudele sale. Aceștia se aflau în fața Spitalului Matei Balș, iar reacția Adrianei este una revoltătoare. „In ziua de azi, mori cu zile in spitale! Daca ai pe cineva din familie cu probleme de sanatate, nu iti spune nimeni daca ruda ta mai traieste sau nu!!! Bataia de joc a autoritatilor a revoltat si familia lui Florin Salam, aflata azi in fata spitalului Matei Bals ca sa afle daca fratele marelui artist mai este sau nu in viata!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Medicii spun însă că au oferit întotdeauna relații atunci când li s-a solicitat și că pacientul nu poate fi transportat nicăieri din cauza infecției cu Covid. Sunt hotărâți ca, dacă nu sunt lăsați să lucreze în liniște, să solicite intervenția Poliției.

Pe de altă parte există și posibilitatea ca sursele evz.ro să aibă dreptate și că tot scandalul acesta cu medicii de la Balș și fratele bolnav să fi fost provocat pentru ca manelistul să aibă un motiv serios de a nu mai sta non-stop la priveghiul lui Emi Pian.

Reacția Spitalului Matei Balș la acuzațiile aduse

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului ”Matei Balș” din Capitală, la Antena3.

Foto: Florin Salam cu fratele său, Neluțu și cu sora lor

Ce au făcut medicii de la Elias cu cel bănuit că l-a ucis pe Emi Pian

 

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp