Florin Salam, un tată perfect. Iată ce fac fetițele cu „briliantul României”

Florin Salam, un tată perfect. Iată ce fac fetițele cu „briliantul României”
Rupe scena în două, dar când vine vorba de copiii lui, Florin Salam se transformă în cel mai bun om de pe pământ.

Nimic nu e prea mult pentru Florin Salam când trebuie facă ceva pentru copiii lui. Iată-l pe regele într-o poză de familie, extrem de drăguță.

Florin Salam, un tată perfect. Iată ce fac fetițele cu briliantul României

Se emoționează de fiecare dată când vorbește despre copiii lui și ar face orice pe lumea asta pentru ca acestora să nu le lipsească nimic. Pentru că întotdeauna are grijă ca familia să nu fie niciodată expusă, sunt rare momentele în care Florin Salam este văzut așa cum este cu adevărat.

Adică un tată extraordinar și un soț pe cinste. Cei care îl cunosc spun că, deși a mai călcat strâmb câteodată, Salam rămâne poate unul dintre cei mai familiști artiști din România care încearcă să facă tot ce e mai bun pentru familia lui. Recent, jurnaliștii de la Cancan, l-au surprins pe Florin într-o ipostază de zile mari, alături de frumoasa lui soție și copii. Deși e extrem de ocupat, el și-a făcut timp să ia masa alături de familia sa și toată lumea era extrem de bucuroasă.

„Să mai simt și eu partea asta de părinte, de om de familie”

Salam, Roxana și prințesele Betty, Maria și Ranya au coborât dintr-un Cadillac superb și au poposit la un restaurant luxos. Fetițele lui Salam s-au urcat pe umerii tatălui, care le făcea să râdă, apoi micuțele au făcut fotografii cu o maimuțică simpatică, care aparține unui prieten de-al artistului.

Și pentru a le arăta tuturor ce înseamnă să ai o familie pe cinste, toată lumea a participat și la ședințe de TikTok. „Oricât de obosit am fost, mi-am văzut copiii în casă și le-am zis să mergem să mâncăm ceva. Să mai simt și eu partea asta de părinte, de om de familie, să mă bucur de pomii ăștia pe care îi văd, de parcul ăsta. Să simt și eu că trăiesc! Și uite că au venit cu mine!”, a declarat cântărețul.

„Hai să intru eu să îi fac urmăritori”

Pasiunea pentru Tik-Tok, a povestit Salam într-un interviu mai vechi, o are mai mult Betty, iar tăticul spune că o ajută ori de câte ori are nevoia. „Fata mea, Betty, ea are. Și am zis: „Hai să intru eu!”, să îi fac urmăritori. Și dacă i-am ajutat pe alții, de ce să nu-i ajut și pe copiii mei? Și am intrat eu!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: cancan