Foarte tare! What’s Up s-a împăcat cu vecinul, iar pe bătută o ia de nevastă. Ce a făcut cu polițistul mușcat

Foarte tare! What’s Up s-a împăcat cu vecinul, iar pe bătută o ia de nevastă. Ce a făcut cu polițistul mușcat
What’s Up, pe numele lui real Marius Ivancea, cunoscut pentru hiturile „K la meteo” feat. Andra sau „Taxi”, are vești importante. După ce prima căsătorie a eșuat, tânărul a decis să-și încerce din nou norocul în dragoste, cerând-o de soție pe actuala lui iubită, Alice. Totodată, Alice și fosta nevastă a lui What’s Up au ceva important în comun: ambele au încasat corecții fizice de la el. Și asta nu e tot!

Marius „What’s Up” Ivancea este un tip iute la mânie și pare că nu crede în zicala „O femeie nu trebuie atinsă nici cu o floare!”. El a fost căsătorit mai mulți ani cu Simina, o tânără blondă, îndrăgostită lulea de artist. Din nefericire, în urmă cu mai bine de cinci ani, cei doi au avut o dispută verbală în Centrul Vechi, în fața unei shaormerii, iar artistul s-a năpustit cu pumnii asupra ei. A fost necesară intervenția cetățenilor și a poliției pentru a-l calma pe What’s Up, iar Simina, care la acel moment, în 2014, îi era logodnică, l-a iertat și a acceptat să îi jure iubire în fața altarului.

Un martor a susținut, la acea vreme, că în timpul scenei violente, artistul i-a aruncat fetei chiar și cu o shaorma în față. „Nu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… Poliţia l-a încătuşat”, a povestit un martor.

Nu a trecut mult și cei doi au ajuns la divorț. Motivul? Nepotrivire de caracter, bineînțeles, deși apropiații cuplului știau că ieșirea lui What’s Up nu a fost o întâmplare singulară.

A mușcat un polițist de picior după ce a bătut-o și pe actuala logodnică

Tânărul artist nu pare să-și schimbe năravul. Acesta a intrat din nou în atenția presei, în 2019, după ce Alice, cu care era într-o relație de trei luni, a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției pentru a scăpa de iubitul violent.  Oamenii legii au venit în câteva minute și l-au încătușat, iar la percheziție au găsit droguri asupra lui.

Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști. Din mila unei doamne procuror, pentru că artistul și-a cerut scuze, iar polițistul nu a insistat, dosarul de ultraj a fost clasat. Artistul s-a apărat și a explicat că a mușcat atunci când i s-a pus genunchiul pe gât.

Istoria se repetă. După bătaie, bat clopote de nuntă!

Alice l-a iertat pe What’s Up și a acceptat cererea lui în căsătorie. Ba mai mult, artistul a decis să nu poarte inele de logodnă, ci să-și facă tatuaje.

Astfel, What’s Up și Alice Badea au pe inelare acum un tatuaj identic, un fluturaș.

„Prima nuntă am făcut-o în biserică și în fața statului român. De data asta am făcut nuntă în fața sufletului meu!”, a spus What’s Up. „Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă’, a dezvăluit cântărețul într-o emisiune tv. El a menționat și că își dorește trei copii de la Alice.

Scuzele lui: „Niște polițiști cu dorință de afirmare”

„Tura trecută nu am putut să vin să vorbesc la TV, pentru că după ce mă certasem cu iubita, niște polițiști cu dorință de afirmare și au luat-o la fugă după mine. M-au dat jos de pe bicicletă, mi-au pus piciorul pe gât… N-am putut să vorbesc pentru că a fost o cercetare. Domnul procuror a scris acolo că am trei capete de ultraj’, a explicat artistul, la o emisiune TV. A primit ca pedeapsă ore de muncă în folosul comunității.

Cireașa de pe tort: în iunie, acuzat că și-a bătut un vecin

„A venit și rândul unui bărbat!”, s-au amuzat fanii artistului la aflarea veștii că Whats Up s-a luat la pumni cu un bărbat din vecini. Acesta i-a reproșat artistului că a dat muzica prea tare, iar atunci când i-a spus acest lucru, avea și copilul în brațe, dovedindu-i că liniștea nu e un moft personal.

Din păcate, artistul s-a înfuriat și i-a aplicat și acestui bărbat o corecție fizică, chiar de față cu copilul de câțiva anișori.

„Ca urmare, cântărețul a fost sancționat cu 1.000 de lei. La data de 8 iunie a.c., orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

Au fost depuse 5 sesizări scrise față de artist, cu privire la faptul că acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată”, a mai comunicat, la acel moment, poliția.

Într-un reportaj tv, cântărețul a afirmat că s-a împăcat cu vecinul, că nu a fost chiar așa cum a spus Poliția.

Foto: Instagram

Două fătuci din showbiz au zăpăcit bărbații din Timișoara. Una are pietre la rinichi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri